Slutte i Forsvaret?

Slutte i Forsvaret?

I løpet av sommeren bytter Forsvaret flere hundre militært ansatte. Nye kommer til, mens andre velger slutte i Forsvaret. Veldig mange av dere som blir sivile velger å studere, mens andre starter i sivil jobb. Som et eksklusivt tilbud til dere som har vært betalende, tjenestegjørende medlemmer i NOF, er det mulig å søke om sivilt NOF-medlemskap. Det samme gjelder om du har fått permisjon en periode.
Publisert: 2020.06.11
Torbjørn Liestøl

I løpet av sommeren bytter Forsvaret flere hundre militært ansatte. Nye kommer til, mens andre velger slutte i Forsvaret. Veldig mange av dere som blir sivile velger å studere, mens andre starter i jobb. Som et eksklusivt tilbud til dere som har vært betalende, tjenestegjørende medlemmer, er det mulig å søke om sivilt NOF-medlemskap. Søknad sendes før du slutter eller går ut  i permisjon fra Forsvaret, og senest innen en måned etter du har sluttet. 

Søk om medlemskap her 


Fordeler ved sivilt medlemskap

Beholde forsikringer til samme gunstige pris.  NB! Alle sivile medlemmer går automatisk over på NOF Grunnpakke uansett alder. 

Full tilgang til alle NOFs rabattavtaler

Full tilgang til fordelsprogrammet i LOfavør, inkludert de svært gunstige boliglånsrentene

Garantert utdanningsstipend på inntil 6000,- det året du slutter.

Praktiske endringer ved sivilt medlemskap

Når du slutter i Forsvaret, kan NOF ikke trekke deg direkte av lønn, og det innebærer at medlemskap og forsikringer faktureres månedlig.  

Sivilt medlemskap forutsetter at du tegner avtalegiro.

Medlemskap og forsikringer opphører ved manglende betaling

 

Bli sivilt medlem og vinn turutstyr

Høres dette interessant ut? Da bør du ta kontakt med oss på post@nof.no for videreføring av sivilt medlemskap. Gjør du dette før 1. august blir du med i trekningen av en nydelig hengekøye og tre solide primuser etter første faktura er betalt.


Sivilt studentmedlemskap

Starter du på studier etter du har vært medlem i NOF, kan du velge å gå over på et skreddersydd studentmedlemskap. Du får da NOF Grunnpakke og beholder alle våre medlemsfordeler. Du får også rådgivning og bistand fra våre tillitsvalgte så langt vi har kompetanse og kapasitet. Medlemskapet innebefatter ikke juridisk bistand. Medlemskap, inkludert NOF Grunnpakke koster kun 310,- i måneden. I tillegg kan du videreføre de kollektive forsikringene med reservasjonsrett (NOF Singel, NOF Familie og NOF Gruppeforsikring). Medlemskapet kan videreføres ved å å ta kontakt med oss på post@nof.no

 

Sivilt jobbmedlemskap

Har du permisjon eller søkt avskjed fra Forsvaret og starter å jobbe sivilt, kan du velge å gå over på vårt sivile jobbmedlemskap. Du får da NOF Grunnpakke og beholder alle våre medlemsfordeler. Du får også rådgivning og bistand fra våre tillitsvalgte så langt vi har kompetanse og kapasitet. Medlemskapet innebefatter ikke juridisk bistand. Medlemskap, inkludert NOF Grunnpakke koster kun 430,- i måneden. I tillegg kan du videreføre de kollektive forsikringene med reservasjonsrett (NOF Singel, NOF Familie og NOF Gruppeforsikring). Medlemskapet kan videreføres ved å ta kontakt med oss på post@nof.no

loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2020
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå