Snart sivil eller på permisjon?

Snart sivil?

I løpet året bytter Forsvaret flere hundre militært ansatte. Nye kommer til, mens andre velger slutte i Forsvaret. Som et eksklusivt tilbud til dere som har vært betalende, tjenestegjørende medlemmer i NOF, er det mulig å søke om sivilt NOF-medlemskap. Nå kan du også vinne en IPAD eller flott turstoler
Publisert: 2021.04.13
Torbjørn Liestøl

I løpet av sommeren bytter Forsvaret flere hundre militært ansatte. Nye kommer til, mens andre velger slutte eller ta permisjon. Veldig mange av dere som blir sivile velger å studere, mens andre starter i jobb. Som et eksklusivt tilbud til dere som har vært betalende, tjenestegjørende medlemmer, er det mulig å søke om sivilt NOF-medlemskap. Søknad sendes før du slutter eller går ut  i permisjon fra Forsvaret, og senest innen en måned etter du har sluttet. 

Alle som tegner sivilt medlemskap i  NOF før 1.oktober, er med i trekningen av  en rimelig fin IPAD AIR WIFI 256 GB og hele 10 stk Helinox Chair One, med underlag.


  
   Søk om medlemskap her 


Fordeler ved sivilt medlemskap

Beholde forsikringer til samme gunstige pris.  NB! Alle sivile medlemmer går automatisk over på NOF Grunnpakke uansett alder. 

Full tilgang til alle NOFs rabattavtaler

Full tilgang til fordelsprogrammet i LOfavør, inkludert de svært gunstige boliglånsrentene

Garantert utdanningsstipend på inntil 6000,- det året du slutter.

Praktiske endringer ved sivilt medlemskap

Når du slutter i Forsvaret, kan NOF ikke trekke deg direkte av lønn, og det innebærer at medlemskap og forsikringer faktureres månedlig.  

Sivilt medlemskap forutsetter at du tegner avtalegiro.

Medlemskap og forsikringer opphører ved manglende betaling

loader