5 gode fordeler

Fem gode fordeler

Vår erfaring er at flinke tillitsvalgte, lokale ambassadører og fornøyde medlemmer er de beste til å verve nye medlemmer. Vi har ikke noe tro på at det finnes en fasit for hvordan man skal gå frem, men vi har gode erfaringer med følgende:

 • Riktig og relevant informasjon
 • Lokal tilstedeværelse og synlighet
 • Synliggjøring av fordeler ved medlemskap
 • Fortell hvorfor du har valgt NOF
 • Del din kunnskap og kompetanse

I tillegg har vi nedenfor trukket frem fem svært populære fordeler som  NOF-medlemmer kan nyte godt av.  • Gjennom LOfavør kan du låne til en av markedets beste boliglånsrente

  For en tid tilbake inngikk LOfavør en svært god avtale med SpareBank 1 SMN og SpareBank 1 Østlandet på flere typer boliglån. Som NOF og LO-medlem kan du låne til noen av markedets absolutt laveste renter. (Eksempel hentet fra SB1 Østlandet pr. 06.01.2022)

  LOfavør Førstehjemslån:

  Nominell rente fra 1,59 %.

  LOfavør Boliglån Ung:

  Nominell rente fra 1,70 %. 

  LOfavør Boliglån:

  Nominell rente fra 1,85 %. 

  LOfavør Boliglån med 50 % egenkapital

  Nominell rente fra 1,75 %.

 

 • Er du under 27 år, har du Norges beste innboforsikring med kr 0,- i egenandel ved mobilskade

  De kollektive forsikringene i NOF er bunnsolide, og samtidig enkle å forklare. Melder du deg inn i NOF, får du automatisk enten NOF U27 (for deg som er under 27 år) eller NOF Grunnpakke. (for deg som er over 27 år) Pakkene inneholder:

  Reiseforsikring

  Innboforsikring

  Dødsfallsforsikring (NOF Grunnpakke). Ulykkesforsikring (NOF U27)

  Dette er forsikringer alle bør ha, uansett alder og sivil status. For mer informasjon:

  https://www.nof.no/~/images/pdf/NOF_Forsikringsbrosjyre_2020_WEB.pdf


 • Stipendgaranti – etter ett års betalende medlemskap kan du søke og få inntil kr 6000,- per studieår

  Videreutdanning er svært populært blant våre medlemmer. Selv om Forsvaret har kuttet i de fleste stipendmuligheter, opprettholder vi vår stipendgaranti. Kravet er betalende medlemskap i ett år. Det er ingen begrensing i antall stipend mens du tjenestegjør i Forsvaret. Blir du sivil, så kan du til og med få stipend det året du slutter. For mer informasjon:

  https://www.nof.no/NOF-skolen/7-Stipend/

   

 • Unik medlemsavtale fra Norges beste utstyrsleverandør - Norsegear   

 • Gode medlemsfordeler er viktig for mange. I tillegg til Norges største fordelsprogram i LO favør, har vi i NOF fremforhandlet noen egne avtaler. Vi har valgt Norsegear som vår samarbeidspartner på militært utstyr. De gir medlemmer tilgang til unike rabatter og spesialtilbud. I tillegg kan man velge gavekort fra Norsegear som vervepremie. For mer informasjon: https://www.nof.no/For-medlemmer/rabattavtaler/ • Vår egen NOF-skole – med spesialtilpassede kurs.

Etter en spesiell vår, satser vi for fullt igjen med nye NOF-kurs hver måned fra august. Basiskurs er en flott start for nye medlemmer og kollegaer. I tillegg til å få grunnleggende kunnskaper om avtaler og lover, treffer man kollegaer fra andre avdelinger. Høstens kursprogram finner du her:

https://www.nof.no/NOF-skolen/Kursprogram-2020

Gå til innmelding

 

For fullstendig oversikt over fordeler se her

 

loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2021
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå