Rabattavtaler

Rabattavtaler

Logg deg inn på min side for tilgang til dine rabattkoder
OPRA

Operativ Rabatt er et lukket program for personell og vernepliktige i Forsvaret, Politiet, Brannvesenet, Ambulansetjenesten, Sivilforsvaret, veteraner og de frivillige redningstjenestene. NOF gir deg som medlem kostnadsfri tilgang til dette programmet. For tilgang sjekk ut rabatkoder-fanen på minside.

AMOK
10%

Amok Equipment drives av norske frilufts-ingeniører. Utforsking av naturen er i blodet vårt - på fjellet, på fjorden, i skogen og på havet. Ideen om å lage hengekøyer ble født på en segltur i Karibien, men hjørnesteinen for det unike designet, innovative funksjoner og høy produktkvalitet, er den sterke nordiske tradisjonen for friluftsliv.

NORSEGEAR
15%

Norsegear.no er en ledende tilbyder av profesjonelt utstyr til de i- og utenfor tjeneste. Gjennom eksklusive avtaler med bransjens største, og mest anerkjente leverandører, tilbyr vi kvalitetsutstyr til brukere i Forsvaret, politi- og sikkerhetspersonell, sportsskyttere og utendørsentusiaster. Hos Norsegear får NOF-medlemmer opptil 15% rabatt.


HEAT EX
25%

Lei av å fryse?
Kjøp batteridreven varmebekledning billigere enn andre. Genialt til jakt, snøscooter kjøring, isfiske mm.

VISMA

Alle NOF medlemmer har tilgang til en rekke rabattavtaler via Visma fordel ansatt. Det er godt over 20 forskjellige leverandører i fordelsprogrammet. 
Eksempelvis; Fjellsport.no
Klikk her for å registrere deg.
Medlemskoden finner du på minside. 

VPG

Rabattkoden gir
25% på Arc'teryx, Northern Playground, Osprey og Oakley
20% på ordinære varer
10% på ski, bindinger og skistøvler.
Rabattkoden gjelder ikke på allerede nedsatte varer, pakketilbud, sykkel, sykkelkomponenter, elektronikk, kajakker, systemvegger og bøker.

SATS
20%

Som NOF medlem kan du spare penger på ditt SATS medlemskap.

FJÄLLRÄVEN
20%

Fjellrevenshop begynte som merkevarebutikk for Fjällräven i 2009. Siden dette har Fjellrevenshop hatt Norges største utvalg av Fjällrävenprodukter


Rabatten gjelder kun på fjellrevenshop.no

PRIMUS
20%

Primusshop begynte som merkevarebutikk for Primus i 2010. Siden dette har Primusshop hatt Norges største utvalg av Primusprodukter.

Rabatten gjelder kun på primusshop.no

BULL SKI & KAJAKK
20%

"Bull Ski & Kajakk har egentlig en veldig enkel forretningsstrategi. I våre butikker skal du kun finne produkter vi kan anbefale fordi vi har testet det selv. Få varegrupper, ski, kajakk, sykkel og løp, og ekstremt aktive ansatte gjør dette mulig."

*Rabatten gis på veil.pris og gjelder ikke elektronikk, sykler og kajakk. 

For å få rabatten må du vise frem medlemskortet i butikken, eller benytte rabattkode nettbutikken.

VIANOR

Rabatt på veiledende priser mot fremvisning av medlemskort:
- 20% på Dekkhotell
- 10% på Meca bildeler
- 10% på Nokian og egenimporterte personbil- og SUV dekk
- 8% på de fleste felger

VOLVO

Medlemmer av NOF får rabatt på nybilkjøp hos alle Volvo forhandlere. Rabatten vil kunne variere ved kampanjer.
8% på Volvo (diesel, bensin, hybrid)
4% på Volvo Recharge Pure Electric 
Samme rabatt på fabrikkmontert utstyr
10% på tilbehør

Hvordan får jeg rabatten: 
1. Finn bilen du ønsker deg og oppgi at du er NOF-medlem.
2. Bilforhandleren trekker da fra rabatten og eventuelle andre kampanjetilbud.
3. Selger sender mail til post@nof.no og ber om bekreftelse på ditt medlemskap.

LOfavør

*Gjelder ikke medlemmer i HV Styrkestruktur

LOfavør er et fordelskonsept for de som er organisert i et LO-forbund. Gjennom ditt medlemskap i NOF får du her en rekke ekstra fordeler som gir gode muligheter til økte besparelser for eksempel:
- Forsikring
- Reise
- Strøm
- Hotell
- Advokat 
- Leiebil osv.

LOStat

*Gjelder ikke medlemmer i HV Styrkestruktur

Når du studerer kommer det alltid noen utgifter til studiemateriell, derfor har NOF i samarbeid med LOStat en unik stipendordning som garanterer deg som medlem stipend. Det eneste kravet som stilles er at du har vært betalende medlem hos oss i ett år når studiet starter.

Stipend kan søkes ved både kortere kurs/studier og dersom du skal studere over en lengre periode. Ved kortere studier får du inntil kr 2.000,- og ved lengre studier inntil kr 6.000,- Du kan søke om stipendet hvert studieår, så lenge du er medlem hos oss. Du har også mulighet til å søke om stipend året etter du har vært medlem. Studiet, kurset eller utdanningen må også tilfredsstille krav gitt i vedtektene for stipendet. 

loader