Unike forsikringer

Forsikringer

Siden fagforeningene så dagens lys på begynnelsen av 1800-tallet, har vi alltid vært
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

opptatt av å ta vare på medlemmene. Det startet med sykekasser, og i dag er det forsikringer som er med på å skape et sikkerhetsnett for medlemmer og familie. Vår erfaring er at langt fra alle leser vilkår fra perm til perm. Dette har vi tatt konsekvensen av og etablert våre egne forsikringseksperter. I denne komiteen jobber vi  for at du som medlem i NOF har de best mulige vilkårene som markedet kan tilby. 

På våre forsikringsider finner du informasjon om de ulike tilbudene, samt rettledning til å melde skader, stille spørsmål og ikke minst mulighet til å ta direkte kontakt med de ulike selskapene.  

 Jeg ønsker å: Hvem kan hjelpe meg?Mer informasjon  
Melde skade eller sak

For U27, NOF Grunnpakke, NOF Singel, NOF Familie og NOF Gruppeforsikring melder du skade direkte til Fremtind (Sparebank 1 forsikring)

For LOfavør advokatforsikring (HELP) melder du sak direkte

Er du kadett/tilsvarende og har vertikal helseforsikring melder du inn sak direkte. Avtalenummer SP1556550.
Melde skade her


Melde sak

Melde sak
Finne ut hvilke forsikringer jeg har via mitt medlemskap i NOFDe forsikringene du har kollektivt gjennom ditt medlemskap, kan du få oversikt over ved å logg inn på "min side" 

Logg inn her
Tegne private forsikringer (Bil, hus, hytte mv) Vi anbefaler å kontakte SpareBank 1 sitt eget forsikringskontor hos Forsvarets Personellservice (FP) FP her
En samtale og gjennomgang av forsikringeneTa kontakt med SpareBank 1 sitt  forsikringskontor hos Forsvarets Personellservice (FP)
  FP her
   

loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2019
Webutvikling av:A2N