Vertikal helseforsikring, Loss of Licence, Sykeforsikring, Containerforsikring, Innbo utland

Andre tilleggsforsikringer

Vertikal helseforsikring

Dette er en helseforsikring som gir garanti på rask behandling dersom man rammes av sykdom eller skader og ønsker å unngå helsekøer. Etter henvisning fra lege garanteres en spesialistvurdering innen 10 dager eller behandling/operasjonen innen 20/28 dager fra Vertikal mottar henvisningen.
Ta kontakt med Vertikal her eller på 23014800 for mer informasjon.

Trykk her for innmelding

Nyhet: Legetime på mobilen
Med Vertikal helseforsikring får du gratis tilgang til appen KRY. Her kan våre kunder bestille en time hos en allmennlege. Legetimen gjennomføres som en videokonsultasjon.
Forsikredes barn under 18 år kan også bruke online-legen.
Les mer og last ned appen her.

Vertikal helse for kadetter:
NOFs kadetter har nå fått denne forsikringen som en del av sitt medlemskap til en meget gunstig pris. Du kan lese mer om ordningen her. Dersom du som kadett allikevel ikke ønsker å ha denne forsikringen i ditt medlemskap, kan du reservere deg. Det gjør du ved å fylle ut reservasjonsskjema bak på brosjyren.
Melde skade her 
Avtalenr: SP1556550.1.2Loss of License

Dersom du seiler eller flyr og din stilling har krav til et helsesertifikat for å kunne fylle stillingen, kan du tegne NOFs Loss of Licence forsikring. Da får du en engangsutbetaling dersom du får et varig tap av attesten. 
Dersom du ønsker å tegne forsikringen, last ned innmeldingsskjema og fyll ut. Ønsker du mer informasjon om ordningen kan du også lese vilkårene.


Sykeforsikring

Økonomisk trygghet ved sykdom: store deler av din inntekt ved sjøtjeneste er aktivitetsbaserte tillegg. Hvis du blir sykemeldt utover inneværende arbeidsplan på 14 dager vil du oppleve et inntektstap som får umiddelbar effekt på din økonomi. Dette har vært en risiko man har vært nødt til å leve med, INNTIL NÅ!

NOF har reforhandlet vår unike forsikring som vil hjelpe deg i denne situasjonen. Avtalen krever en sykemelding på minimum 16 dager for å gi utbetaling. Forsikringen kommer i tre alternative nivåer slik at du kan velge det som passer deg best; Basis, Medium og Høy. 

Får du sykemelding på mer enn 16 dager, kan du få tilsendt en egenerklæring fra NOF, som du fyller ut og sender til Tryg Forsikring sammen med sykepengeattest. Tryg vil da igangsette utbetalingen. Husk at selv om den første sykemeldingen er på en uke, kan det etter hvert forlenges slik at du passerer 16 dager med samme sykdom. 
 
Les mer for å tegne forsikring eller melde skade.

Innboforsikring utenfor Norden

LOfavør Kollektiv hjem har dekning for innbo i bolig i Norden. Det er mulig å utvide den til å gjelde innbo i bolig også utenfor Norden. Dette gjøres ved å ta kontakt med Forsvarets Personellservice og foreta en tilleggs tegning mot en tilleggspremie på kr 270-520 avhengig av ønsket forsikringssum.

 
Containerforsikring

Dersom du skal ut i internasjonale operasjoner er det mulig å få en egen containerforsikring som dekker personlige eiendeler oppbevart utenfor hjemmet. Kontakt Forsvarets Personellservice for mer informasjon.


Last ned tegningsblankett for våre forsikringer

<<Tilbake til oversikten
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2019
Webutvikling av:A2N