NOF-skolen. Kompetanse som varer. Forsvaret
NOF-skolens program for 2020 er klart!

Kursprogrammet for 2020 er nå klart!

Kursprogrammet 2020 for NOF-skolen er nå klart. Kursene er gratis for NOF-medlemmer og gir kompetanse innen lover og avtaler, tillitsvalgtarbeid og våre fordeler.
Publisert: 2019.11.06
Torbjørn Liestøl

- Det er veldig gledelig og motiverende å se at så mange av våre medlemmer velger ådelta på kursene våre. Til nå i 2019 har mer enn 150 deltatt på grunnkurset i lover og avtaler, forteller Torbjørn Liestøl.  Basiskurset er selve grunnstenen i NOF-skolen, men vi merker stor pågang på alle våre kurs, forklarer han. Blant annet er samles over 30 tillitsvalgte til kurs om medbestemmelse og rollen som tillitsvalgt i desember. I 2020 fortsetter vi satsingen på kompetansebygging og kursene er nå åpne for påmelding. Vårt faste kurssted vil fortsatt være Gardermoen, men vi prøver oss med to kurs ombord på DFDS Seaways til København.
 

Kursplan 2020:

 

Basiskurs                         31. august – 1. september

Tillitsvalgtkurs                 21.-22. september

Ambassadørkurs            19.-21. oktober

Basiskurs                         2.-3. november

Tillitsvalgtkurs                 7.-8. desember

De tre første til å ha fullført NOF-skolenVi anbefaler alle som er interessert i kurs  å sjekke kalenderen sin, deretter ta kontakt med linjeleder for å avklare permisjon og til slutt melde seg på så tidlig som mulig. Det er maksimalt 20 deltakere per kurs, så det er lurt å være tidlig ute. På bilde til venstre er tre stolte deltakere; Thomas, Magnus og Stian. De tre første til å bestå NOF-skolen.  

Meld deg på her

loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2020
Webutvikling av:A2N