Utdanning i Forsvaret, kadett, elev, skole,

NOF er der for deg som er under utdanning!

Velkommen som medlem, og takk for tilliten!
Norges offisers- og spesialistforbund ønsker å gratulerer deg med en ettertraktet plass på en av Forsvarets utdanninger! Takk for at du har valgt å satse på en karriere i Forsvaret, og gjøre en innsats for Norge og det norske folk. Vi ønsker å være din makker når det trengs i tiden fremover.

Kadetter har gratis medlemskap og gratis forsikringer!

Din forsikringspakke heter U27 og inneholder innboforsikring, reiseforsikring, ulykkesforsikring, og advokathjelp. Denne er gratis for deg som kadett!

Dersom du er ny i Forsvaret, og nettopp har blitt medlem i NOF har  du antakelig registrert deg via en innmeldingsblankett eller via digital innmelding. 
Du vil da registreres som kadett i våre registre, og vil dermed ha gratis medlemskap og forsikringer.

Tidligere ansatt, og nå kadett:
Dersom du er ansatt i Forsvaret, vil du gå ut i permisjon i tiden som kadett. Det er da viktig at du tar kontakt med NOF slik at vi kan overføre deg til kadett-medlemskap. Dersom du allerede har blitt trukket via lønn, kan du ta kontakt via post@nof.no og vi vil sikre tilbakebetaling. 

Vi ønsker å være din støtte i hverdagen!
Det er NOF sin oppgave å gjøre en innsats for deg, og dette begynner allerede mens du er elev eller kadett. Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp, finner du kanskje noen svar på denne nettsiden, eller ved å kontakte en av våre tillitsvalgte under fanen Kontakt.

NOF har en egen tillitsvalgt med ansvar for nettopp elever og kadetter:

Tommy Aksdal
Tommy Aksdal
Tillitsvalgt Elever og kadetter
 📲 922 54 955       📧     ta@nof.no 


Aktuelt

loader