Arkiv
Korona-virus og plikter, vilkår og rettigheter
Korona-virus og plikter, vilkår og rettigheter

Forsvarssjefen vektlegger i denne tiden å løse våre oppdrag, unngå smittespredning og støtte det sivile samfunn. Dette vil få noen konsekvenser for Forsvaret og personellet i tiden fremover. Norges offisers- og spesialistforbund (NOF) har forsøkt å samle sentrale spørsmål og avklaringer som kommet ifm korona virus situasjonen i Norge, når det gjelder arbeidstid, reiser, ferie, stengte skoler og barnehager, forsikring med mere.

Publisert: 27.03.2020

Debatt for et styrket forsvar
Debatt for et styrket forsvar

"Sikkerhetspolitiske dilemmaer", en publikasjon med perspektiv. Les den oppsummerende rapporten fra NOF sitt samarbeid med Prosjekt Utsyn, NTL Forsvaret og Fellesforbundet/MVS.

Publisert: 22.03.2020

Status Korona tiltak
Status Korona tiltak

NOF følger anbefalingene til helsemyndighetene og hensyntar Forsvarets føringer. Dette gir noen følger for driften av forbundet. Samtidig søker vi å ivareta våre oppgaver og oppfølging av medlemmene så normalt som i størst mulig grad.

Publisert: 13.03.2020

God faglig forsvarsdebatt på Rena
God faglig forsvarsdebatt på Rena

Onsdag kveld forrige uken hadde NOF igjen gleden av å være medarrangør når Prosjekt Utsyn inviterte til faglig debatt. Denne gangen ble arrangementet lagt til Rena, og temaet for kvelden var «Hvordan skal Norge bidra fremover internasjonalt?».

Publisert: 03.03.2020

Samråd-sesong for forsterket forsvar
Samråd-sesong for forsterket forsvar

Det nærmer seg starten på innspurten av LTP-løpet – og NOF er på. Det er fire uker igjen til regjeringa legger fram proposisjonen, fire måneder til Stortinget skal ha vedtatt den nye planen. Da er det også tid for fagligpolitiske samråd, i regi av LO.

Publisert: 27.02.2020

Hans Majestet Kong Harald fyller 83 år.
Hans Majestet Kong Harald fyller 83 år.

- Kong Harald er et forbilde og vi er heldige som har ham som øverste sjef, sier forbundsleder Torbjørn Bongo, som på vegne av NOF gratulerer Hans Majestet Kong Harald med dagen.

Publisert: 21.02.2020

Startskuddet for lønnsoppgjøret 2020
Startskuddet for lønnsoppgjøret 2020

LO gjennomførte i dag Representantskap, og vedtok en tariffpolitisk uttalelse. Dette er regnet som startskuddet på årets lønnsoppgjør. Både nestleder og forbundslederen i NOF hadde ordet i debatten, og snakket om bruddet i særalderspensjons-forhandlingene, og KKT-Prsojektet og den mulig forestående gradsnedtrekket.

Publisert: 18.02.2020

Skuffet over pensjonsbrudd
Skuffet over pensjonsbrudd

Forhandlingene om særalderpensjon for ansatte i stat og kommune endte i brudd. NOF er skuffet, og bekymret. Skuffet over at dette bidrar til fortsatt usikkerhet for hvilken pensjon militært ansatte vil få i tiden fremover. Bekymret fordi dette kan gjøre det enda vanskeligere å beholde personell i Forsvaret i årene som kommer.

Publisert: 12.02.2020

Arkiv

loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2019
Webutvikling av:A2N