Arkiv

Arkiv

Kurs og diskurs for Forsvarets fremtid
Kurs og diskurs for Forsvarets fremtid

Forsvarssjefen har lagt frem et velfundert dokument som skal tjene som grunnlag for den kommende politiske debatten frem mot vårsesjonen 2020, og forsvarspolitikken fordrer bred forankring dersom vi skal kunne stole på at den tjener norsk sikkerhet.

Publisert: 11.10.2019

FMR 2019 - riktig retning, for lavt tempo
FMR 2019 - riktig retning, for lavt tempo

Forsvarssjefen har i dag presentert sitt Fagmilitære råd i forkant av neste langtidsplan for Forsvaret 2021-2024. Forsvarssjefen leverte et godt og troverdig råd. Samtidig er vi skeptiske til at nødvendige tiltak og investeringer nok en gang skyves til neste periode.

Publisert: 08.10.2019

Flatt forsvarsbudsjett
Flatt forsvarsbudsjett

I dag ble statsbudsjettet for 2020 lagt ut. Norges Offisers- og Spesialistforbund har sett nærmere på forsvarsdelen i budsjettet og kommer her med noen umiddelbare kommentarer. Regjeringen følger opp vedtatt langtidsplan med de tiltak og utfordringer som planen medfører. Dermed blir det viktig hva forsvarsjefen anbefaler i morgen ikke minst hva regjering og storting vedtar til våren.

Publisert: 07.10.2019

Bente Langenes Henriksen til minne.
Bente Langenes Henriksen til minne.

Bente Langenes Henriksen gikk bort lørdag kveld 28. september etter lengre tids sykdom. Bente ble medlem i forbundet i 1991, og ble i 2014 valgt inn i NOFs sekretariat som tillitsvalgt på heltid. Hun kom da fra en stilling i Forsvarets logistikkorganisasjon.

Publisert: 30.09.2019

Medlemsavtaler er viktig!
Medlemsavtaler er viktig!

Gode fordeler og rabattavtaler er viktig for våre medlemmer. Nå har vi gjort dette enda enklere tilgjengelig for deg som medlem.

Publisert: 25.09.2019

Trusler mot demokratiet
Trusler mot demokratiet

Dette var navnet på konferansen som sist tirsdag ble arrangert av Norsk Totalforsvars Forum og Norges Forsvars Forening. Arrangørene hadde invitert en rekke fremtredende personer til å foredra om tema. NOF var tilstede og vi kommer her med noen inntrykk fra konferansen.

Publisert: 25.09.2019

Defence forces need personnel
Defence forces need personnel

Statement for NOA 2019 – Meeting The defence forces need personnel Without personnel there will be no defence forces. We recommend the Nordic governments to increase the focus and priority on how to retain and recruit personnel.

Publisert: 20.09.2019

Arkiv

loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2019
Webutvikling av:A2N