Arkiv
NOF gratulerer Folk og Forsvar med 70 års jubileet.
NOF gratulerer Folk og Forsvar med 70 års jubileet.

I dag er det 70 år siden Folk og Forsvar så dagens lys. 26 februar 1951 samlet et hundretalls organisasjoner seg i Oslo Handelsstands lokaler. Til stede var også den militære og politiske ledelsen i Norge. NOF setter stor pris på Organisasjonens evne til å engasjere medlemsorganisasjonene samt befolkningen i viktige forsvarsspørsmål og gratulerer Folk og Forsvar med jubileet.

Publisert: 26.02.2021

Styrket psykisk vern for veteraner
Styrket psykisk vern for veteraner

De aller fleste som deltar i internasjonale operasjoner opplever å komme hjem styrket, men NOF er svært fornøyd med at veteraner som aldri helt kom hjem, nå blir tatt på alvor. Et enstemmig Stortinget førstegangsbehandlet 18.februar prop. 59L som skal sikre bedre rettigheter til psykisk skadde veteraner.

Publisert: 22.02.2021

Fra punsj til politikk
Fra punsj til politikk

Korsang sto på programmet til de første underoffisersforeningene, fra 1840-åra. Kamp kom på dagsorden da landsforeningen ble stiftet i 1896. Skillet er markant: Punsjen ble erstattet av politikk. Det er 125 år siden den målrettede kampen for befalets rettigheter startet. NOF fører den videre.

Publisert: 18.02.2021

Gratulerer med 125 årsdagen!
Gratulerer med 125 årsdagen!

For 125 år siden ble NOF en landsorganisasjon og en makker for befal, offiserer og etter hvert også spesialister. En makker som har fulgt befal, forsvar og folk gjennom fredstid og to verdenskriger. 125 år er en anselig alder, men alderen tynger ikke jubilanten. NOF har de siste åren hatt en sterk vekst og står i dag fram som en svært viril 125 åring. En 125 åring med erfaring og styrke som også i framtiden vil styrke og støtte medlemmer så vel som forsvar. Dagen i dag var planlagt som en stor feiring med kaker og stas. Men som alle vet er det i disse dager ikke mulig. Vi får håpe bedre tider og at vi kan ta igjen feiringen senere i år. Vi kan imidlertid i anledningen dagen formidle videohilsner til våre medlemmer fra så vel forbundsleder som forsvarssjef, forsvarsminister med flere.

Publisert: 07.02.2021

NOF søker ny OTV i Indre Troms
NOF søker ny OTV i Indre Troms

NOF er i vekst og for å sørge for at medlemmene blir godt ivaretatt har Landsstyret vårt besluttet å ansette en ny områdetillitsvalgt (OTV) i Nord-Norge. Kunne du tenkt deg å jobbe på heltid for våre medlemmer i nord? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Publisert: 04.02.2021

Ungdomsundersøkelsen 2020 Man føler man yter 120 prosent på First Price vilkår
Ungdomsundersøkelsen 2020 Man føler man yter 120 prosent på First Price vilkår

Ungdomsutvalget i Norges offisers- og spesialistforbund gjennomførte høsten 2020 en spørreundersøkelse blant våre medlemmer under 35 år. Hensikten med undersøkelsen er å få mer innsikt i hvordan man opplever Forsvaret som arbeidsplass, hva som påvirker egne karrierevalg og hvilke faktorer som kan gjøre Forsvaret mer attraktiv for ungt personell.

Publisert: 01.02.2021

Redusert åpningstid på sentralbordet
Redusert åpningstid på sentralbordet

på grunn av tiltak igangsatt i forbindelse med Covid-19 ser vi oss nødt til å ha redusert åpningstid på vårt sentralbord. Sentralbordet vil i en periode kun være åpen mellom 10.00 og 14.00. De som ønsker å kontakte oss utenom dette tidspunktet kan enten sende e-post til post@nof.no eller ringe direkte til våre ansatte. Alle nummer finnes på vår hjemmeside. Vi håper dette ikke skaper problemer for våre medlemmer.

Publisert: 25.01.2021

Ny lokalforeningsleder, NOF avdeling Gudbrandsdalen
Ny lokalforeningsleder, NOF avdeling Gudbrandsdalen

Jeg heter Tonje Andreassen, bor på Lillehammer og har min faste stilling i Cyberforsvaret. Jeg ble nylig valgt inn som leder av NOF avdeling Gudbrandsdalen. Jeg startet min militære karriere ved Hærens tekniske fagskole/elektronikk i 1993, og har siden det tjenestegjort i Teknisk bataljon, Heggelia tekniske verksted, SBUKS, Forsvarets sikkerhetsavdeling, Forsvarets ingeniørhøgskole, CKT og nå Cyberforsvaret. I tillegg er jeg utdannet Bachelor og Master innen Informasjonssikkerhet. På fritiden liker jeg å være ute i friluft, enten på gåturer i fjellet, skiturer i nærområdet eller kajakkturer både nært og fjernt.

Publisert: 21.01.2021

loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2020
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå