Arkiv

Arkiv

Jubel for nytt medlemstilbud
Jubel for nytt medlemstilbud

Det er en god dag for alle NOF-medlemmer med boliglån eller boligplaner. Nå har LO favør forhandlet fram en av markedets beste låneavtaler. Det nye medlemstilbudet gjelder både førstehjemslån og alle andre med huslån. Den nye avtalen kan gi en besparelse på mange tusen kroner.

Publisert: 21.08.2019

ATV kurs for luftforsvaret
ATV kurs for luftforsvaret

For tredje året på rad samlet NOF sine arbeidsplasstillitsvalgte (ATV) på luftvingene i Luftforsvaret til konferanse. På agendaen sto lokal lønnspolitikk, lokale lønnsforhandlinger og andre aktuelle saker. Arrangør av ATV-konferansen er NOFs hovedtillitsvalgt 1 og 2 i Luftforsvaret, Preben J. Eikenes og Kristian S. Espenes.

Publisert: 20.08.2019

Kos på FOS
Kos på FOS

NOF var som alltid tilstede under Felles opptak og seleksjon i Forsvaret (FOS)

Publisert: 02.07.2019

VBU 3 en ubetinget suksess
VBU 3 en ubetinget suksess

Videregående Befalsutdanning nivå 3 er gjennomført for første gang. Både skolens ledelse og studentene mener utdanningen er en ubetinget suksess som flere bør ta. Sist fredag var det avslutningsseremoni på Forsvarets høgskole.

Publisert: 01.07.2019

Avgangsseremoni for kadettene
Avgangsseremoni for kadettene

Krigsskolen gjennomførte torsdag 27. juni avslutningshøytidelighet for Krigsskolens bachelorkull 16-19, Kull Garben og Kull Shested. Nå skal teorien omsettes til praksis for de spente kadettene.

Publisert: 28.06.2019

Regjeringen snur i pendlerskatt
Regjeringen snur i pendlerskatt

- Etter å ha sett på dette på nytt, mener jeg at ordningen med skattefri dekning av flybilletter for pendlere bør være slik den var før årsskiftet, melder finansminister Siv Jensen.

Publisert: 28.06.2019

Forsvarsministeren uttaler seg om pendlerskatt
Forsvarsministeren uttaler seg om pendlerskatt

FD uttaler i dag at forsvarsminister Bakke-Jensen sier han vil løse skattesaken knyttet til pendling ved å kompensere økonomisk for påførte merutgifter. NOF er glad for en tydelig uttalt målsetning fra statsråden, samtidig avventer NOF de konkrete detaljene i kompensasjon og mener bestemt at den langsiktige løsningen må medføre en endring av selve reglene for skattlegging av pendlerutgifter.

Publisert: 27.06.2019

Arkiv

loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2019
Webutvikling av:A2N