17. mai feiring i Geilenkirchen

17. mai feiring i Geilenkirchen

Å tjenestegjøre i utlandet er ingen hindring for å feire nasjonaldagen på riktig tradisjonelt vis, og som seg hør og bør ble 17.mai feiret også ved E3A komponenten i Geilenkirchen.
Publisert: 14.06.02
Tog, taler, sang, pøler, is og leker, ja alt som hører til! Rundt 90 store og små hadde tatt turen til basen, og det var tjenestegjørende fra både Tyskland, Nederland og Belgia med sine familier.

Det faste innleide tyske korpset splite norske sanger i toget, og vi avsluttet seremonien med hovedtale fra SNR Stig Krone, etterfulgt av Nasjonalsangen og Fedrelandssangen. Deretter var det grillmat til store og små, og norske lomper var skaffet for anledningen. I anledning 200 års jubileet hadde vi også bestilt en enorm kake med det norske flagget. Mer enn nok kake ble det til alle!


Kaken for anledningen var hele 1x1 meter.

En annen tradisjon her nede i GK er hesteskokasting. Det er en meget prestisjetung tradisjon, og vinneren blir foreviget på en gullplate med hestesko og inngravert navn. Etter mye spenning gikk Alf av med seieren mot Tine i finalen. Gratulerer!


Takk til arrangementskomiteen for et godt arrangement, samt NOF og BFO som støttet oss økonomisk!


Det norske flagget vaiet i vinden under det obligatoriske toget.


Den unge krabaten, Magnus setter pris på hoppeslottet.Forrige        233 av 1357        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2019
Webutvikling av:A2N