ski

20% på Bull Ski og Kajakk

Publisert: 13.10.03

Tekst: Lars Vasaasen - lv@nof.no

Skisesongen er rett rundt
hjørnet og det er på tide å ta frem smøreprofilen, kontrollere utstyret og starte treningen opp mot Birken. For å motivere til trening og for at du skal velge riktig utstyr har NOF inngått et samarbeid med den beste i markedet. Du får nå 20 % på veiledende priser hos Bull Ski og Kajakk samt at det vil bli arrangert smørekurs i utvalgte militære leire for NOF medlemmer. 

Bull Ski og Kajakk forteller:

«Når det gjelder ski har vi posisjonert oss som den største og kanskje den mest spesielle nisjeforretning i Norge. Innenfor dette feltet er kompetanse blant de ansatte svært viktig. Nesten alle ansatte er aktive turløpere. Hjertet i butikkene er våre verksteder. Her er det kun en ting som gjelder og det er ganske beskjedent " å være desidert best i Norge". Ambisiøs målsetting, men når vi har landslagets sliper Terje Fardahl sammen med verkstedsgutter som har preppet i mange år, er vi best og det har vi tenkt til å være i fremtiden også.

Sesongen 11/12 slipte og preppet vi 4500 par ski, dette er det ingen som er i nærheten av og dette gjør at vi får en unik erfaring. Våre konkurrenter hevder de tester på ulike arrangementer, vi tester i World Cup. Er vi gode nok for verdens beste skiløpere holder det for de fleste av oss andre.»

Vi gleder oss til samarbeidet og håper at flest mulig medlemmer benytter seg av dette unike tilbudet.

 Trykk her for hvordan du bruker rabatten.

Forrige        334 av 1380        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2020
Webutvikling av:A2N