ATV kurs for luftforsvaret
Nestleder I NOF, Tor Egil Vangstad informerte om pågående saker NOF jobber med.

ATV kurs for luftforsvaret

For tredje året på rad samlet NOF sine arbeidsplasstillitsvalgte (ATV) på luftvingene i Luftforsvaret til konferanse. På agendaen sto lokal lønnspolitikk, lokale lønnsforhandlinger og andre aktuelle saker. Arrangør av ATV-konferansen er NOFs hovedtillitsvalgt 1 og 2 i Luftforsvaret, Preben J. Eikenes og Kristian S. Espenes.
Publisert: 2019.08.20
Torgrim Halvari
Hensikten med konferansen er å gi ATVene god og tidsriktig informasjon for bedre å kunne skjøtte sitt verv som tillitsvalgt ute i sine avdelinger. Samtidig trenger de hovedtillitsvalgte innspill fra ATVene for å få god forankring når de går i drøftinger og forhandlinger med arbeidsgiver i Luftforsvaret. 
Dialog står derfor i høysete under konferansen, som går over tre dager.
Konferansen ble åpnet av nestleder Tor Egil Vangstad som informerte om pågående saker på sentralt nivå, som skatt på pendlerreiser og avtalen som regulerer frikjøp av tillitsvalgte i Forsvaret.Luftforsvarets ATVer samles i tre dager for å gjøre en enda bedre jobb ute i sine avdelinger.

 
Stian Rasmussen, ATV på Ørlandet og Bodø er en av deltakerne. – Jeg er her fordi jeg vil ha påfyll av kompetanse men mest for å drive med nettverksbygging med andre ATVer, det er alltid nyttig. Man må gjøre noe selv om man vil kreve noe for det er ingen som gir deg noe gratis i forsvaret i hvert fall, uttaler Rasmussen.


Stian Rasmussen ønsker å få påfyll av kompetanse og å drive nettverksbygging med andre ATVer.

Forrige        1054 av 1459        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2020
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå