Informasjonsansvarlig i NOF

Artillerijegerne entrer Norges Offisersforbund

Fra 1. august tiltrådte den tidligere artillerijegeren Markus Källvik stillingen som informasjonsansvarlig i Norges Offisersforbund.
Publisert: 12.08.03
Fra 1. august tiltrådte den tidligere artillerijegeren Markus Källvik stillingen som informasjonsansvarlig i Norges Offisersforbund.

Etter å ha tjenestegjort sin foreløpige militære karriere i Lokaliseringsbatteriet på Setermoen og tre år på Krigsskolen på Linderud, trer han nå inn i Norges Offisersforbund med friskt mot og nye ideer.

- Det har vært noen fantastiske år i artilleribataljonen med utfordringer og en spennende hverdag. Savnet til gode kamerater og det operative miljøet vil garantert bli merkbart i ny stilling, men det skal bli spennende med helt nye utfordringer, sier Källvik.Stillingen som informasjonsansvarlig innebærer redaktør for NOFs magasin Befalsbladet, samt oppdatering og vedlikehold av nof.no.

- Det vil helt sikkert bli en stor overgang fra den operative hverdagen, hvor man trener på og planlegger oppdrag. Der er fokuset skyting, overlevelse, sanitet og evnen til å opprettholde stridsutholdenheten under store påkjenninger over lang tid. Min mening er at motivasjon og fokus på detaljer skiller de beste fra de gode, og jeg håper disse to fokusområdene kan komme til god nytte i ny jobb. Interessen for å jobbe med mennesker, ytre meninger og fighte forutsetninger fasinerer meg, og det innehar garantert stillingen som informasjonsansvarlig i NOF, sier Källvik som en avsluttende kommentar.

Tidligere stillingsinnehaver Margrethe Meyer Bratt trer av, og ser frem i mot ny stilling som informasjonsoffiser i FSAN på Sessvollmoen.

- Det har vært to fine år i NOF med mange utfordringer og en hektisk hverdag, men nå ser jeg frem i mot å komme tilbake til Forsvaret igjen, sier Bratt.

Motivasjonsvideo fra artillerijegerne kan ses her.
Forrige        523 av 1379        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2020
Webutvikling av:A2N