Forsvarssjef General Sunde ga sin SITREP om Forsvaret 2011

Effekt i målet!

Forsvarssjef General Sunde ga sin SITREP om Forsvaret 2011 og Fagmilitært råd i Oslo Militære samfund. NOF var representert med blant annet to befalselever.
Publisert: 12.01.27
Oppdatert: 12.01.27

Forsvarssjef General Sunde ga sin SITREP om Forsvaret 2011 og Fagmilitært råd (FMR) i Oslo Militære samfund (OMS). NOF var representert med blant annet to befalselever.

AV:Sverre Mejlænder-Larsen, FriTV

Nesten hver mandag kl 1800 inviterer OMS til interessante foredrag for medlemmer og inviterte. På den nest siste mandagen i januar var det en så fullsatt sal at det måtte hentes inn reservestoler.
Forsvarssjefen solgte inn sin oppfattelse av Forsvaret -11 og FMR på en god måte.

Det var ikke noe tvil om at han ser for seg en ny ordning for befalet og at mye av den kritiske kompetansen han ønsker å beholde sitter mellom ørene på dagens avdelingsbefal og vervede.
Vi meddelt Generalen om viktigheten av ivaretakelse og anerkjennelse av spesialistene våre som er i ferd med å gå av med ”pensjon” på grunn av den politiske 35-år regelen.

Etter foredraget og spørsmål fra salen fikk vi muligheten til en samtale med vår høyeste sjef. Befalselev Juni Nordrum og Julie Fossem fra Hærens Tekniske Befalsskole presenterte sine syn dagens Forsvar. Avslutningsvis delte Generalen noen betraktinger fra sin egen tid som befalselev og sin karriere frem til han ble Forsvarets øverste leder.

Forrige        905 av 1350        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2019
Webutvikling av:A2N