En ny NOF kollega
Oddbjørn Erichsen er vår nye HTV FLO / OTV Østlandet. Velkommen og lykke til i jobben.
Torgrim Halvari/NOF

En ny NOF kollega

I dag hadde Oddbjørn Erichsen sin første arbeidsdag i NOF. Erichsen er vår nye hovedtillitsvalgt i Forsvarets logistikkorganisasjon / Områdetillitsvalgt Østlandet.
Publisert: 2020.09.01
Togrim Halvari

Oddbjørn Erichsen (48) Startet førstegangstjenesten på Setermoen i 1991. Etter det prøvde han seg som sivilist og begynte å studere siviløkonomi. Dette var ikke noe som falt i smak og Erichsen forteller derfor med et smil at det isteden for utdanning innen siviløkonomi ble 6 morsomme måneder på loffen i California.

Vel tilbake i Norge søkte han og kom inn på befalsskolen/BSFA 93-94. Etter det jobbet han på Setermoen i to år, tok krigsskolen på Linderud, 1996-98 før han igjen var på Setermoen fra 1998 til 2002, da gikk turen til Kosovo og KFOR hvor Erichsen ble fram til 2003. Vel hjemme ble det et år i bataljonsstaben som ass S3 og et år som batterisjef før han søkte jobb i HV08 som S3, etter det jobbet han som fungerende sjef for F-kommandoen fram til 2006. Deretter 2 år som S3 før han fra 2008 til 2011 jobbet i HV02 inklusive 1 kontingent i Afghanistan i 2010. 

2011-2013, S3 artilleribataljonen og fra 2013 og fram til i dag har Oddbjørn jobbet i FLO.

Erichsen har alltid interessert seg i personellsaker og har blant annet hatt tillitsverv og vært talsmann for hele KFOR-styrkene og vara for NOF i HV02. Han har i en årrekke jobbet i kulissene med tillitsmannssystemet.

 - Arbeidstakers rettigheter har jeg jobbet med i hele min karriere og når jeg nå fikk muligheten til å jobbe med dette på heltid, kunne jeg ikke la den sjansen gå i fra meg, forteller Erichsen som sier det skal bli spennende og utfordrende å jobbe med saker som OMT i forhold til pensjon og særaldersgrensen.

-Det blir viktig å ta vare på arbeidstakerne i forsvaret fremover slik at de kan få de godene som vi i forsvaret fortjener, forklarer Erichsen.

Han kan til slutt fortelle at han tror han tar med inn i NOF god kjennskap til FLO og lederne etter å ha jobbet der i 7 år, samt god kunnskap om forsvaret i sin helhet. Videre kan vår nye mann i NOF fortelle at han har stor arbeidskapasitet, samarbeidsvilje og analytisk evne han vil bruke i sin nye stilling. 

Vi ønsker vår nye kollega velkommen til NOF og er ikke i tvil om at han kommer til å bli en stor ressurs for oss.

 

Forrige        206 av 1594        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2021
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå