NOF stiller til verdens hardeste skirenn – TØR DU? Amundsen

NOF stiller til verdens hardeste skirenn – TØR DU?

Expedition Amundsen - 30% til NOF medlemmer.
Publisert: 12.11.05
Oppdatert: 12.12.20
Expedition Amundsen er et relativt tøfft skirenn med krav til pulk. Deltagerne kan melde seg på i 2 klasser; individuell eller lag. Som NOF-medlem får du 30% rabatt!

Tekst: Fredrik Mandt
Foto: Kai-Otto Melau
Expedition Amundsen er, i følge arrangøren, verdens hardeste skirenn. Deltagerne kan melde seg på i 2 klasser; individuell eller lag. Laget skal bestå av 2-3 personer og må ledes av en lagfører. Expedition Amundsen bygger på stolte norske øyeblikk og historie. Roald Amundsen gikk denne turen som forberedelse til sin ekspedisjon til Sydpolen i 1911. Amundsen nådde aldri frem og måtte nesten bøte med livet på Hardangervidda. Han sa senere at denne turen var vel så krevende som sine ekspedisjoner i polare strøk.
Expedition Amundsen handler om kunnskap og muskler, derfor er det ekstra hyggelig med deltagere fra Forsvaret på start. Arrangøren bak Expedition Amundsen, Xtremeidfjord gir
30 % rabatt til alle deltagere som skriver NOF+medlems nummer (NOF93……..) i kommentarfeltet under påmeldingen på våre nettsider.


Expedition Amundsen er 100 km med ski og pulk på Hardangervidda. Ruta starter på Haukeliseter og målgang er på Maurset i Eidfjord. Ruta er ikke merket eller oppkjørt, deltagerne navigerer og signerer snøen selv. For mer informasjon trykk her 
Forrige        474 av 1379        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2020
Webutvikling av:A2N