FOS

FOS dag 3

Dagen startet med måkeskrik og makrellskyer. Deretter bar det ut til frokost for de fleste. Kandidatene går mer i takt enn i går. Det er mange gode "caser" som gjennomføres. En klassiker er jo første leksjon i oppsett av 7-duker. Det er ingenting å si på innsatsviljen.
Publisert: 12.06.27
Oppdatert: 12.06.27

Omtrent 400 befal og befalselever står på fra tidlig om morgenen til sent på kvelden for å drifte opptaket. I tillegg er det en masse leger, tannleger, psykologer, sykepleiere og annet medisinsk personell som sørger for at kandidatene gjennomgår en grundig helsesjekk. De medisinske undersøkelsene pågår alle dager. Idag starter også svømmetestene. De foregår rett utenfor flystripen på Kjevik. Ifølge ryktene skal vannet holde 21 grader. Det fester NOF-delegasjonen mindre lit til. Uansett må kandidatene måtte svømme 200 meter for å komme videre. 

                                                                             


Befal fra Forsvarets Ingeniørhøgskole benytter lunchpausen til faglig oppdatering 
og engasjerte diskusjoner.  


Den doble kaffemaskinen har produsert ca. 500 koppe kaffe de to første dagene, så vi får virkelig testet kvaliteten. Stemningen i NOF-loungen er upåklagelig, og det er mange gode spørsmål og diskusjoner. Følgende tema er de mest populære: 
1. De nye lønnsrammene for løytnant 2 og kaptein/kapteinløytnant 2. Hvem skal i disse?
2. Reiseforsikringen 
3. Ny befalsordning
4. Rapporten fra arbeidsgruppe "Sammenslåing"
5. Svarene på NOF-quizen

Nye oppdateringer kommer imorgen.
 
Forrige        536 av 1379        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2020
Webutvikling av:A2N