FOS vinter 2017

FOS vinter 2017

Tradisjonen tro var NOF tilstede på Sessvollmoen under årets vinteropptak for befalselevene.
Publisert: 2017.01.13
Markus Källvik (tekst)
Sjøforsvaret (BSS), Luftforsvaret (LBSK), Heimevernet (HVUB) og Hæren (GBK) var alle representert. Denne første uken har foregått i leir med fysiske tester, medisinske tester og intervjuer. Nå er kandidatene klare for feltuka som vil avgjøre deres videre skjebne i Forsvaret.

NOF har vært tilstede fra mandag til torsdag denne uken, med fokus på tilstedeværelse for våre medlemmer.

- Vi har servet medlemmene våre med vafler og pizza. Dette er noe de setter pris på, og det skaper en fin inngangsverdi for de gode samtalene, sier rekrutteringsansvarlig i NOF, Kenneth Askjem.

Spørsmålene er mange og samtalene gode.
- Vi får spørsmål om alt mulig, men gjengangeren er forsikringer og generelle spørsmål om medlemskapet og ulike medlemsfordeler. Det er alltid like hyggelig å treffe medlemmene våre der de er. Da er det lettere å få den gode dialogen, sier NOFs befalskoleansvarlige, Farhad Fard.

Rekruttering og medlemspleie
NOF har tatt et standpunkt at vi ikke skal kjøpe våre medlemmer med flotte gaver eller penger. Derimot ønsker vi å vise at vi er tilstede og bryr oss. Derfor bruker vi ikke unødig tid på å forsøke å rekruttere nye medlemmer.
- Vi tar vare på de vi har, så får de som eventuelt ønsker det komme innom og høre hva vi har å tilby, sier FRITV på Vestlandet, Espen Lockert.


Kenneth Askjem har vært ansvarlig for FOS vinter, og alt av planlegging fra NOF sin side.

Hva sitter du igjen med av inntrykk etter denne uken på Sessvollmoen?
- Hovedinntrykket er stolthet. Jeg er stolt av at vi har så reflekterte og fine medlemmer. De kommer innom og viser sitt engasjement og byr på seg selv. Som ansvarlig for dette opplegget, så er det veldig allright å kjenne på at våre prinsipper treffer medlemmene våre, og at vi snakker samme språk hva gjelder verdier. Også må jeg innrømme at jeg har fått nok vafler for en stund, ler Kenneth Askjem.

NOF takker alle medlemmer som kom innom teltet og hilste på og gjorde uken til en flott seanse. Videre ønsker vi alle kandidatene lykke til og ser frem i mot å hilse på dere i andre enden.
Forrige        184 av 1274        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2019
Webutvikling av:A2N