Første landsstyremøte gjennomført
NOF sitt nye landsstyre har gjennomført sitt første møte. Foto: Torgrim Halvari

Første landsstyremøte gjennomført

Det første landsstyremøtet etter landsmøtet 2022 ble denne uken gjennomført. Styremedlemmer og vara gikk gjennom en rekke saker og fikk muligheten til å bli kjent med hverandre og noen av sakene de skal jobbe med i landsstyret.
Publisert: 2022.12.02
Torgrim Halvari
Møtedagene startet med en gjennomgang av roller og ansvar man har som et styrende organ etterfulgt av lederens orientering. Forbundsleder Torbjørn Bongo gikk gjennom året som har gått og de oppgavene NOF står ovenfor i året som kommer.

Landsstyret fikk etter det en grundig gjennomgang av organisasjonens økonomi av Stabssjef Eirik S. Stenberg påfulgt av debatt om nåværende og fremtidig bruk av ressurser.

Landsstyret fikk videre en gjennomføring av virksomhetsplanen for 2023, aktivitetsplanen for året som kommer og budsjett for samme år.

Videre under landsstyremøtet ble det diskusjon om NOF sin lønnspolicy, oversendte saker fra Landsmøtet samt en gjennomgang av markedsteamets aktiviteter og til slutt Landsstyrerunden hvor alle i styret kom med egne tanker om forsvar og fagforening.

NOF sitt første Landsstyremøtet i denne perioden ble både et møte hvor deltakerne ble kjent med hverandre samt fikk større forståelse i NOF sitt arbeide.

Vi ser fram til kommende møter og tror landsstyret vil tilføre NOF mange nye tanker og ideer.
Forrige        48 av 1698        Neste
loader