Forsvarets veteransenter ved Bæreia åpnet på ny

Forsvarets veteransenter ved Bæreia åpnet på ny

NOF var tilstede da Forsvarets Veteransenter (FVS) ved Bæreia åpnet på nytt den 12.08.14 Det ble en flott og intim seremoni med Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide (H) tilstede. Hun fikk æren av å gjennomføre en tradisjonell snorklipping og dermed åpne det «nye» veteransenteret ved Bæreia.
Publisert: 14.08.13
Etter lang tid med oppussing og modernisering av FVS ved Bæreia, ble den i dag endelig åpnet på ny. Det var imponerende å se resultatet av et langt og godt arbeid for å gi veteranene våre et bedre tilbud. Våre veteraner fortjener stor respekt og annerkjennelse for den gode jobben de har gjort for vårt fedreland. Og det er akkurat dette veteransenteret ved Bæreia gjenspeiler.

Det ble en fin og intim seremoni som startet i en av salene ved veteransenteret, der sjef FVS John Petter Bachke åpnet det hele. Etter en runde med flere taler, blant annet fra Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide og ordfører i Kongsvinger Øystein Østgaard, gikk turen videre for den offisielle reåpningen av senteret som er det eneste av sitt slag i Norden. Forsvarsminister, Ine Eriksen Søreide fikk æren av åpne Forsvarets Veteransenter ved Bæreia, med en tradisjonell snorklipping.

Etter åpningen fikk gjestene en god omvisning rundt Veteransenteret for å se på resultatet av en omfattende rehabilitering og nyetablering. Til slutt ble gjestene samlet i spisesalen hvor det ble servert god mat og drikke.
Det var tydelig at det imponerende resultatet av rehabiliteringen ved FVS var det store samtaleemnet.

NOF vil gratulere og samtidig takke Forsvarets veteransenter, Forsvarsbygg, entreprenører og andre som har bidratt til dette særdeles gode resultat.
Våre veteraner fortjener annerkjennelse og respekt for den innsatsen de har lagd ned for landet vårt og det er godt å se at det «nye» veteransenteret gjenspeiler dette.
Forrige        254 av 1389        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2020
Webutvikling av:A2N