NOF gratulerer alle veteraner med dagen!

Gratulerer med dagen!

NOF gratulerer alle veteraner med dagen.
Publisert: 12.05.07
NOF gratulerer alle veteraner med dagen!

I 2011 ble den første offisielle veterandagen feiret i Norge. Veterandagen, 8.mai skal være en dag hvor vi feirer våre veteraner og hedrer deres innsats for Norge. I år er det planlagt flere arrangementer enn i fjor. Sjekk samlet program for hele Norge lengre ned på denne siden.

Til lykke med feiringen!


Er du Veteran? Sjekk hvordan du kan få gratisbilletter til fotballkampen, Norge-Kroatia  herVeterandagen 2011, akershus festning Oslo.


fra forsvaret.no:

Over 100 000 nordmenn har tjenestegjort i 100 internasjonale operasjoner i mer enn 40 land — 8. mai hedrer vi deres innsats.

​​​8. mai er, i tillegg til frigjøringsdag, også en merkedag for å hedre veteranene og deres innsats for Norge. Veterandagen skal gi anerkjennelse til alle militære veteraner fra andre verdenskrig og frem til dagens internasjonale operasjoner.

Etter at regjeringen vedtok å etablere veterandagen fra og med 2011 har Forsvarsdepartementet lagt opp til en stor markering med arrangementer over hele landet. Spesielt store er arrangementene i Oslo og i Bergen, der det er åpent for å komme og se på noe av det utstyret Forsvaret bruker samt å snakke med veteraner. Kommunene oppfordres også til å etablere arrangementer hvor veteranene hedres for deres innsats.

Det foregår arrangementer over hele landet: sjekk program fra forsvaret.no

Forrige        817 av 1605        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2021
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå