God jul 2020 og godt nytt år 2021!
God jul 2020 og godt nytt år 2021!
Torgrim Halvari

God jul 2020 og godt nytt år 2021!

NOF vil med dette ønske alle våre medlemmer, samarbeidspartnere og venner en riktig god jul og et godt nytt år! Vi minner samtidig om at sentralbordet er stengt fra 23/12-2020 til 03/01-2021
Publisert: 2020.12.22
Torgrim Halvari

Vi går nå mot slutten av et år som har vært svært annerledes enn det vi er vant til. 2020 har siden begynnelse av året gitt oss mange utfordringer både som privatpersoner, ansatte og medmennesker. Mange har kjent pandemien på kroppen, kanskje har man selv vært syk eller kjenner noen som har fått føle konsekvensene av pandemien både fysisk og psykisk. 

Hjemmekontor, lokale bedrifter som må stenge dørene, barn som har vært hjemme fra barnehage og skole, ensomhet og et helsevesen med høy belastning er noe av det vi har måtte leve med dette året. Mange har stått på både hjemme og på arbeidsplassen for at samfunnet skulle fungere på best mulig måte, pandemien til tross. 

Forsvaret har fortsatt med å løse oppdrag og styrkeprodusere kampklare avdeling og beredskap, alt innenfor strenger regler for å ivareta smittvern og sikre operativitet. Videre har våre interne prosesser og omstillinger fortsatt gjennom en vanskelig tid. Noe som tidvis har satt medbestemmelse og medvirkning på en prøve. 

Stor takk til dere og la oss håpe 2021 blir et bedre år enn det vi nå er i ferd med å forlate.

2020 et godt år sett med NOF-øyne.

Men dette året har for oss som fagforening faktisk vært et godt år til tross for alt.

Denne høsten oppnådde vi målet som ble satt for noe år siden. 

Gjennom langsiktig satsing og tillit fra dere til oss, har NOF denne høste passert 6000 tjenestegjørende medlemmer. 

Dette er en svært viktig milepæl som gleder oss ekstra med tanke på at vi i nå går inn i jubileumsåret 2021 hvor vi skal feire at NOF er 125 år.

Vi ønsker i jubileumsåret å fortsette utviklingen gjennom å gi våre medlemmer et samlet produkt som er bra, troverdig og som skaper tillit.

Vi har tro på at vi skal få til dette, takket være våre medlemmer, tillitsvalgte og andre ute i lokallagene som er med på å engasjere seg og jobbe for våre rettigheter og det beste for våre medlemmer, de ansatte og for forsvarets. Uten dere hadde vi aldri vært der vi er i dag.

Et styrket NOF 2021

Men vi må også følge med i tiden. I år har vi fått et ekstra skyv for å videreutvikle våre digitale plattformer. At vi gikk over til Teams en stund før pandemien har vist seg å være særs heldig for oss. Vi kunne uten problemer gå over fra fysiske møter til digitale møter og på den måten effektivt fortsette vårt arbeid uten pause. 

Vi har også startet å effektivisere bruken av andre digitale plattformer som Facebook og Instagram. Vi har også skaffet oss utstyr og har nå muligheten til å streame foredrag, intervjuer, seminarer mm. I året som kommer jobber vi målrettet mot å gi våre medarbeider og medlemmer et enda bedre produkt gjennom å gi NOF et digitalt løft på flere felt.

Samtidig har vi som følger av at vi har vokst fått aksept fra landsstyret til å styrke NOF ytterligere med en OTV i Nord-Norge samt ytterligere en stilling i Forhandlingsavdelingen. 

Vi gleder oss til jubileumsåret 2021 med nye utfordringer, nye medlemmer og mer satsing på flere felt, basert på verdier og arv som har bidrar til at vi i dag har et sterkt forbund. 

Med det ønsker vi all sammen en riktig god jul og et strålende nytt år.

Forrige        155 av 1594        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2021
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå