Gratulerer med kvinnedagen 2021.
Klasse Charlie trente på fremrykkning og tilbakerykkning ved luftforsvarets skolesenter Kjevik.
Erica Støylen / Forsvaret

Gratulerer med kvinnedagen 2021.

I dag markerer vi den internasjonale kvinnedagen. Den internasjonale kvinnedagen ble vedtatt i 1910 på en internasjonal konferanse i København. Dagen ble etablert for å hedre bevegelsen for kvinners rettigheter samt for å støtte kampen for at kvinner skulle få egen stemmerett.
Publisert: 2021.03.08
Togrim Halvari

Forholdene for kvinner har blitt betraktelig bedre i de fleste land, men det er fortsatt mye å kjempe for. Også Forsvart jobber for at kvinneandelen skal bli større.  For noen år siden ble kjønnsnøytral verneplikt innført i Norge noe som ga nye muligheter. Men som den siste MOST undersøkelsen viser er det fortsatt mye å ta tak i før vi er i mål. 

NOF jobber for et bedre forsvar. Et forsvar hvor kvinner stiller likt, har like muligheter og hvor de ikke opplever trakassering og mobbing. 

- Vi må fortsatt ta kampen for like vilkår og rettigheter for kvinner og andre. Det er fortsatt grupper som henger etter og disse må vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe for å få til et mer likeverdig forsvar, uttaler Forbundsleder, Torbjørn Bongo i sin hilsen på Kvinnedagen.

NOF ønsker lykke til med Kvinnedagen 2021.

 


Forrige        166 av 1619        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2021
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå