Hans Majestet Kong Harald fyller 83 år.
NOF gratulerer hans majestet kongen med 83 års dagen.
Torgrim Halvari/NOF

Hans Majestet Kong Harald fyller 83 år.

- Kong Harald er et forbilde og vi er heldige som har ham som øverste sjef, sier forbundsleder Torbjørn Bongo, som på vegne av NOF gratulerer Hans Majestet Kong Harald med dagen.
Publisert: 2020.02.21
Kong Harald V ble født 21. februar 1937 på Skaugum. Han er sønn av kong Olav V og kronprinsesse Märtha og etterfulgte sin far, Kong Olav V den 17. januar 1991 og ble dermed den første norske konge født i Norge på over 600 år. 

Året 1955 tok Kong Harald V utdannelse ved Befalsskolen for Kavaleriet, med påfølgende tre-årig studier på Krigsskolen, Trandum. Han tiltrådte deretter som nestkommanderende på Kavaleriets rekruttskole. Der fullførte han sine tre pliktår før han startet studier i utlandet. 

Hans Majestet Kong Harald er Forsvarets høyeste sjef og bærer graden firestjerners general i Hæren og Luftforsvaret. I Sjøforsvaret bærer han graden admiral. 
Norges offisers- og spesialistforbund gratulerer Hans Majestet Kong Harald med 82-års dagen. 

- Feiringen blir privat, uttaler Kommunikasjonssjefgf, Guri Varp på Slottet til NTB. 

Kongen har hatt et relativt tungt år. Han har på tragisk vis mistet sin tidligere svigersønn og i januar ble kong Harald innlagt på Rikshospitalet på grunn av svimmelhet. 

NOF gratulerer med dagen og håper 2020 vil bli et godt år for hans majestet.
Forrige        1101 av 1594        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2021
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå