Klassekontaktkurs 2017
Episk: Her poserer noen av deltagerne på toppen av Trysilfjellet.

Klassekontaktkurs 2017

- Kameratskap og nettverksbygging står i fokus på lik linje med faglig påfyll, sier elevansvarlig i NOF, Farhad Fard.
Publisert: 2017.01.07
Markus Källvik (tekst og foto)
NOF kickstarter for første gang året med en kompetansebyggende samling for klassekontaktene på befalsskolene. Klassekontaktene har ikke et formelt verv som tillitsvalgt, men er en kontaktperson og bindeledd mellom elevene på skolene og NOFs heltidstillitsvalgte.

- Dette er et konsept vi i NOF har jobbet med en stund, og vi er nå over halvveis i pilotkurset. Tilbakemeldingene så langt er at elevene stortrives i flotte omgivelser på Fageråsen i Trysil, og vi setter virkelig pris engasjementet elevene utviser. I morgen ser frem vi mot evalueringen slik at vi kan få spisset dette kurset ytterligere etter elevenes behov, fortsetter Fard.

Elevene ankom etter endt tjeneste fredag kveld og ble forlagt i leiligheter på Trysilfjellet. Deretter har det gått slag i slag med sosialisering, skikjøring og faglig påfyll.

- Forventningene til kurset er som forventet på flere områder, mens rammene og tilretteleggingen går langt utover det vi så for oss, sier Kjell Erik Hasseldal fra Hærens Befalsskole kp. A.

- Det er helt essensielt at klassekontaktene vet hvilke rettigheter de har som elever, og hvordan de skal løfte uregelmessigheter til et høyere nivå. Da er det veldig givende å kunne gjøre det med slike rammer og motta de tilbakemeldingene vi gjør, avslutter Farhad Fard.

Norges Offisersforbund ønsker alle elevene lykke til videre med utdannelsen, og ser frem i mot videre samarbeid i tiden som kommer.


Bak fra venstre: Daniel Fast Buen, HBS kp. A, Farhad Fard, NOF,  Fredrik Pettersen, HBS kp. C, 
Marte Monsås, LBSK,  Mari Nielsen, LBSK, Jacob Hofgaard, FIH,  Kjell Erik Hasseldal, kp. A, 
Foran fra venstre: Juni Maria Ekkeren Bergene, HBS kp. B,  Eskil Englund Berge, HBS kpA, 
Johan Røkaas, HBS kpB, Kristian Høystad, FIH.

Følgende personer valgte annen aktivitet eller ankom kurset senere: 
Tia Tranum, HBS kpB,  Simen Endre Bergset, HBS kpA,  Thor Anders Johansen Holtung KpC, Waldemar Hansen-Tangen Buvarp, HBS KpB,  Anders Haukaas Bjerke, HBS KpBForrige        262 av 1351        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2019
Webutvikling av:A2N