København neste

København neste

NOFs høstkonferanse er i gang. 100 engasjerte befalselever og kadetter har nå bordet DFDS Crown i den hensikt å velge nye styrer i NOFKA og NEON, stake ut kursen med et nytt handlingsprogram, samt knytte nye bekjentskaper i hyggelige omgivelser.
Publisert: 13.11.15
Markus Källvik (tekst og foto)

Fergen legger fra kai i ettermiddag med kurs for København. Retur finner sted søndag formiddag. Underveis i helgen er det et tettpakket program som skal følges.

”Det er en glede å se så mange elever og kadetter her i helgen. Dette kommer til å bli en spennende, produktiv og hyggelig tur – uten tvil," sier NOFKAs leder Tor Espen Jolma.

NOFs forbundsleder, Egil Andrè Aas støtter oppunder Jolmas påstand og ønsker alle elevene og kadettene velkommen. Han påpeker også viktigheten av å bruke helgen som en mulighet til å løfte eventuelle problemstillinger, treffe nye bekjentskaper og ikke minst ønsker han velkommen til å oppleve NOF-følelsen.


Forbundslederen ønsker elevene og kadettene velkommen til å oppleve
NOF-følelsen.

I skrivende stund har Statssekretær Øystein Bø (H) akkurat snakket til forsamlingen om regjeringens planer med Forsvaret. Han la vekt på det nye budsjettet, kapasiteter, Norges rolle i NATO og flere andre viktige temaer.

Senere utover dagen vil det bli et foredrag av Eirik Bertrand ”Slik tenker de beste”. Han er en anerkjent foredragsholder både for Forsvaret, Politiet, næringslivet og i toppidretten.


NEONs nestleder briefer forsamlingen opp om året som har vært og hva det nye styret vil
kunne vente seg det kommende året.

Artikkelen oppdateres utover helgen.

Forrige        316 av 1379        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2020
Webutvikling av:A2N