KOMPENSASJON FOR PERSONELL I ARBEID PÅ SKADESTEDET ETTER ULYKKEN MED FORSVARETS TRANSPORTFLY.

Kompensasjon for personell i arbeid på skadestedet etter ulykken med forsvares transportfly

FST sendt tidligere denne uken ut retningslinjer for registrering av arbeidstid for de som er involvert i arbeidet på havaristedet for Heculesulykken. NOF var av den klare oppfatning disse ikke var akseptable. Partene møttes idag, og fortsetter møtet på mandag.
Publisert: 12.03.23
Oppdatert: 12.03.23

FST sendt tidligere denne uken ut retningslinjer for registrering av arbeidstid for de som er involvert i arbeidet på havaristedet for Heculesulykken. NOF var av den klare oppfatning at disse ikke var akseptable. Partene møttes idag, og fortsetter møtet på mandag.

Teskt: David Robert Coyle -
drc@nof.no Foto: Forsvaret

Forsvaret har fortsatt personell i arbeid på skadestedet etter den tragiske ulykken med forsvarets transportfly Hercules 130-J.  NOF har signalisert overfor FST at vi anser arbeidet for å være ekstraordinært og at partene bør kunne komme til enighet om en særegen kompensasjon for personellet. NOF godtar heller ikke den fortolkning som FST har lagt til grunn.


Partene møttes idag, og fortsetter møte mandag, i den hensikt å finne en akseptabel løsning. 

På lengre sikt mener NOF at partene bør få på plass en komplett særavtale som regulerer slike særskilte situasjoner. Videre må Hovedtariffavtalen med tilhørende særavtaler gjøres gjeldende i utlandet.

Forrige        610 av 1379        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2020
Webutvikling av:A2N