Martin er NOFs ny områdetillitsvalgt for Nord-Norge
Martin Svendsen er en utadvendt og glad fyr på 27 år som ser fram til å jobbe for NOF i nord. Foto: Torgrim Halvari

Martin er NOFs ny områdetillitsvalgt for Nord-Norge

Så er vårt nye områdetillitsvalt for Nord-Norge på plass. NOF er gled for å kunne forteller våre medlemmer i nord at vi har fått en svært engasjert kar til å fylle denne rollen.
Publisert: 2022.03.27
Martin Svendsen er en utadvendt og glad fyr på 27 år som ser fram til å jobbe for NOF i nord.

- Stillingen min er å være områdetillitsvalgt for Nord Norge. Denne stillingen tiltrådte jeg tredje mars i år, så jeg er en helt fersk heltidstillitsvalgt, forteller Svendsen som også støtter sekretariatet som forbundssekretær.

Jobben til Martin innbefatter å planlegge og gjennomføre markedsaktiviteter, informasjonsmøter med lokalavdelinger og tillitsvalgte og å gi informasjon til medlemmene. Svendsen forteller til nof.no at han er en ressursperson som ønsker å være til støtte for de tillitsvalgte på alle nivåer.

Når Svendsen i sin tid skulle velge fagforening var det viktig for ham at han valgte en fagforening som var sterk i sin tale og hadde de samme verdiene som ham selv.

- Det at NOF også er støttet av LO som har nesten 1 million medlemmer hjelper absolutt vår sak. Vi får mere punch inn i politikken, og kan lettere påvirke fremtiden til våre medlemmer. NOF har de verdiene jeg forventet av en fagforening. Og handlingsprogrammet til NOF er noe jeg støtter, sier Svendsen.

Pensjon er en av sakene som Svendsen brenner for.
- Pensjoner er selvfølgelig viktig, og en sak som er særdeles vesentlig nå. Heldigvis har vi mange flinke personer både i NOF og LO som jobber med dette. Dette med lønn, arbeidstid, kontraktsvilkår med mere er også aktuelle saker. Det viktige for meg er at forsvaret ikke mister særdeles godt kvalifisert personell på bakgrunn av alle de små tingene (bolig, lønn, vilkår mm.). Her håper jeg at jeg kan være en ressurs for våre medlemmer, avslutter Svendsen.

NOF gratulerer og ønsker lykke til!
Forrige        117 av 1698        Neste
loader