NOF-almanakken 2020 er på vei!
NOF-almanakken 2020

NOF-almanakken 2020

Neste års NOF-almanakk er nå på vei. Den går ut sammen med Befalsbladet til alle pensjonister som har bestilt. I tillegg er et rikelig antall sendt ut til regionene.
Publisert: 2019.12.06
Torbjørn Liestøl

Omtrent 30 prosent av våre medlemmer ønsker NOF-almanakken, jfr NOF-undersøkelsen 2018. Vi vet også at flere av våre pensjonistmedlemmer setter pris på den. Derfor har vi gjort det mulig å bestille almanakken for den gruppen. I tillegg sendes den ut sammen med Befalsbladet til de pensjonist-medlemmene som ikke har oppgitt e-post adresse. 

For tjenestegjørende medlemmer som ønsker almanakken, så er den nå sendt ut til regionene og de frikjøpte tillitsvalgte, samt noen lokalforeninger. Du kan få almanakken ved å ta kontakt med dine tillitsvalgte eller på ta med deg en når du treffer på oss ved en informasjonsstand eller tilsvarende. 

Er du tillitsvalgt (ATV) eller lokalleder, kan du ta kontakt med din nærmeste frikjøpte tillitsvalgte og få et passende antall for utdeling. 

På denne måten håper vi i NOF at vi treffer det reelle behovet på en bedre måte, samt av vi sparer både miljø og unødige kostnader. 


Forrige        986 av 1458        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2020
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå