NOF avd. Gardermoen 60 år

NOF avd. Gardermoen 60 år

NOF har gode lokalavdelinger over hele landet - og det er alltid rom for tilstedeværelse hos våre dyktige lokaltillitsvalgte.
Publisert: 15.12.01
30. nov 1955 ble NOF avd Gardermoen etablert som lokalavdeling. Loakavdelingen feiret med andre ord sin 60-års dag. Det ønsket forbundet å markere. Sekretariatet tok kontakt med lokalavdelingsleder Mohamed Belgaid som la godt til rette for en markering. For å markere 60 års dagen, ble det servert kake til medlemmer og ansatte ved flystasjonen.

Det var mange spørsmål og henvendelser om OA-problematikken i ATF, innføring av ny personellordning og de andre pågående prosessene som rammer Luftforsvaret og Forsvaret generelt.

"Det er godt å kunne være tilstede hos en avdeling for å kunne svare på spørsmål. Vi har forståelse for at det er mye usikkerhet, men gårsdagen var en god seanse hvor vi fikk oppklart en del spørsmål", sier forhandler i NOF, Bente L. Henriksen.

"Vi ønsker å takke Mohamed Belgaid og resten av lokalavdeling Gardermoen for den gode jobben de gjør", avslutter forbundsleder i NOF, Egil André Aas.
Forrige        359 av 1605        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2021
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå