NOF blir feiret
I anledning NOFs 125-årsjubileum, inviterer LO til seminar om Norges forsvars- og sikkerhetspolitiske rolle i en større internasjonal sammenheng. Foto. LO

NOF blir feiret

I anledning Norges offisers- og spesialistforbunds 125-årsjubileum, inviterer LO førstkommende mandag, 30/8-21 til seminar om Norges forsvars- og sikkerhetspolitiske rolle i en større internasjonal sammenheng.
Publisert: 2021.08.27
Togrim Halvari
Dette er LO sin gave til NOF´s 125 års jubileum. Arrangementet og debatten varer ca 2 ½ timer og du kan følge med via stream. 

Det er invitert en rekke gjester, blant annet ansatte og tillitsvalgte i sekretariatet, de frikjøpte tillitsvalgte og landsstyret i NOF. Vi er også glad for at tre av våre tidligere forbundsledere kommer på Seminaret. I tillegg til egne gjester har LO invitert et knippe politikere, ledelse og noen andre forbundsledere i LO. Noen gjester vil nok også komme som en overraskelse.

Du kan følge arrangementet her.

Vi ser på dette arrangementet som en fin måte å feire oss selv, men også som faglig påfyll.

Under seminaret ser vi på Verden, Europa og Norge ut fra et forsvars- og sikkerhetspolitisk perspektiv, og tar sikte på å gi innsikt i norsk sikkerhetspolitikk, forsvar og beredskap og internasjonale organisasjoners rolle.
I tillegg blir det musikalske innslag og hilsningstaler.

Forrige        30 av 1549        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2021
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå