NOF fyller i dag 121 år
God stemning blant de tillitsvalgte i Møllergata (som ikke er opptatt med saksbehandling når bildet ble tatt).

NOF fyller i dag 121 år

Fra å være lillebror – er vi i dag den største fagforeningen for militært tilsatte.
Publisert: 2017.02.07
Historien om Norges Offisersforbund strekker altså 121 år tilbake i tid. Det ligger mye historie i veggene, og det ligger mye ærekjærlighet omkring den jobben som gjøres med base i Oslo. Det å være tillitsvalgt på heltid krever at man er tilgjengelig til enhver tid, dag inn og dag ut. Og det er ikke uten videre at ”skomakerens sønn” ofte blir brukt i gangene her.

Vårt fremste mål er å være tilstede for våre medlemmer – slik at de kan føle seg ivaretatt. Våre medlemmer har ikke bare problemer mellom klokken åtte og fire på dagtid - da er de stort sett på arbeide. Det innebærer at vi tar telefoner og fungerer som rådgivere og saksbehandlere, like ofte på kvelden og i helgene som i normal arbeidstid.

Samtlige av oss som jobber i NOF gjør denne jobben fordi vi har et hjerte for ivaretakelse av Forsvarets personell. Vi bryr oss om at du som medlem skal ha det bra på jobb. Til tross for stadig nedbemanning, mer kostbart materiell og et stadig mer komplekst verdensbilde, så har vi en stødig kurs i forbundet – vi vet hva vi vil – og hvordan vi skal få det til. Vi tar alltid kampen – uansett!

Etter som tiden har passert – og Forsvaret stadig endres, så ser vi også at flere og flere setter pris på den jobben vi gjør. Fra å være et lite forbund med en storebror for kun få år siden, så ser vi på medlemsmassen at vi nå har blitt det største forbundet for militært tilsatte.

Så med det ønsker vi i NOF; alle våre tillitsvalgte og ikke minst våre medlemmer – en riktig fin bursdag, og gratulerer så mye med dagen.
Forrige        185 av 1280        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2019
Webutvikling av:A2N