NOF-hytten – Booking for vintersesongen og status på oppgradering!

NOF-hytten – Booking for vintersesongen og status på oppgradering!

LEIE I VINTERSESONGEN 2022/2023

Publisert: 2022.10.21
Eirik S. Stenberg
Ønsker knyttet til leie i vintersesongen 22/23, sendes til hytte@nof.no innen 1 november 2022. Fordeling foretas i starten av november, og svar kan forventes medio november. Vintersesongen er fra 1. des. 22 tom 30. apr. 23.
Ta med medlemsnummer i eposten, dette forenkler arbeidet vårt.

Jul og nyttårshelgen vil bli delt i to, det samme gjelder vinterferien (uke 8) og påsken.
Så snart hovedfordelingen er gjennomført, vil kalenderen bli oppdatert, og ledig tid kan bookes etter «førstemann til mølla»-prinsippet.

All erfaring tilsier at det blir mye ledig tid i ukedagene, så hvis du pendler, og kan bruke hytten i uken, så er mulighetene store.

Status oppgradering:


NOF-hytten var stengt i august og september, for å få oppgradert soverommene.
Alle senger ble revet, og de tre soverommene har fått en generell oppgradering.
Vi har vasket ned, malt vegger og tak, og lagt nytt tak på ett rom.

I tillegg er det lagt klikk-vinyl på alle gulvene. Det er nå satt inn familieseng med dobbeltseng nede og enkeltseng oppe, på det ene soverommet. Ett rom har fått dobbel rammemadrass, i tillegg til en plassbygd overkøye med bedre bredde. Det siste soverommet har fått plassbygd dobbeltseng.

Totalt medfører dette at vi har redusert overnattingskapasiteten fra 10 til 8 sengeplasser, men sovekomforten skal være vesentlig bedre. Det er imidlertid viktig at brukerne nå er bevisst på at det må medbringes både doble og enkle laken.

Det er noe gjenstående arbeid knyttet til gardiner og listing mm, det er imidlertid ikke noe som forhindrer bruk utover høsten/vinteren. Manglene vil bli utbedret ved anledning og noe blir utsatt til neste vår/sommer.

Ledig tid frem til 1. des. finnes i bookingkalenderen. Send epost til hytte@nof.no for booking.
Forrige        75 av 1715        Neste
loader