NOF i USA – Washington, DC

NOF i USA – Washington, DC

NOF er i USA og besøker avdelinger, forsvarsansatte og medlemmer. Med på reisen er informasjon om de seneste utviklingene "hjemme" samt en anledning til å gi klare meldinger med hjem.
Publisert: 13.01.15

- av: Kennet Bergland, OMTV NOF -

Forbundets forhandler på intops og utenlandssaker, Jean-Bobér Rooseboom de Vries, leder en liten delegasjon som i den neste tiden skal møte forsvarsansatte i USA.  På mandag denne uken var Washington DC på reiseruten. Her ble det anledning til å møte med Norges Forsvarsattaché til USA, Kontreadmiral Trond Grytting, samt personell i tilknytning til ambassaden så vel som tjenestesteder i Washington for øvrig.


Fra venstre: Rittmester Fredrik Sandquist, NOSU - Jean-Bobér Rooseboom de Vries, NOF - Kontreadmiral Trond Grytting, Forsvarsattaché USA

Admiral Grytting møtte NOF med beskrivelser og fortellinger fra en spennende arena for Norsk påvirkning. ”Washington er en smeltedigel av organisasjoner og grupper som, blant annet, jobber med alt det som er vondt og vanskelig i hele verden”, understreket admiralen.  Videre kunne han fortelle om en svært god gruppe kolleger og Forsvarsansatte som løser oppdrag som et team.  Han dro blant annet frem NOSU (Norsk Støtte i Utlandet) arbeidet og at han var særdeles fornøyd med arbeidet de som jobber på dette kontoret utfører.  NOF anerkjenner viktigheten av slikt arbeid for ansatte i USA og ser det som naturlig at slik satsning videreføres og forsterkes også i fremtiden. (en samleartikkel blir senere å lese i Befalsbladet ”NOF” – red. anm.)

Er du i utlandet eller vil vite mer? Sjekk ut NOSU sine sider på nett: www.NOSU.no

Til tross for at det er en travel hverdag som preger tjenesten ble det på kvelden samlet en god gruppe til møte og senere middag.  Det var en entusiastisk og blid gjeng som mottok informasjon og delte med seg av sine erfaringer fra tjenesten.  NOFs utsendte fikk med seg mange gode innspill til oppfølging og de oppmøtte fikk ”nyeste nye” fra Norge. 

I tillegg til ATF forhandlingene, skatte- og lønnsspørsmålene var det mange som lot seg imponere av NOFs ytterligere forbedrede forsikringsordninger – NOF medlemmene i forsamlingen tok en gjennomgang av dekningene, justerte og nytegnet flere av de mange gode elementene. Forsikringer oppleves som viktig, og mange hadde allerede nytt godt av de dekningene de allerede har.

Herfra drar NOFs delegasjon videre – følg med nof.no og Facebook for ytterligere info.

Forrige        444 av 1379        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2020
Webutvikling av:A2N