NOF-skolen i gang igjen. Meld deg på!
Neste uke avholdes NOF tillitsmannskurs. Torbjørn Listøl er en NOFerne som bidrar med sin kunnskap.
Foto: Magnus Strømsvåg

NOF-skolen i gang igjen. Meld deg på!

Så er NOF-skolen i gang igjen. Førstkommende uke starter vi opp med tillitsmannskurs, et tilbud til deg som er tillitsmann eller kommer til å bli det.
Publisert: 2021.04.16
Togrim Halvari

NOF sitt tillitsmannskurs er tilbake. Kurset er svært populært og det finnes enda noen ledige plasser, så meld deg på! 

Kurset arrangeres vanligvis som en båtsamling eller på et hotell, men slik forholdene er nå blir dette kurset kjørt digitalt. Vi håper selvsagt at det ikke går lang tid før vi kan arrangere kurset på vanlig måte. 

På programmet står en rekke spennende tema som helt sikkert vil interessere engasjerte tillitsmenn. 
Medbestemmelse, tillitsvalg, forhandlingskunnskap, Personellsaker/arbeidskonflikter, lønnsforhandlinger, mm er temaer du vil lære mer om på dette kurset. 


De som avholder kurset er drevne fagforeningsfolk med mange års erfaring fra tillitsmannsarbeidet og som ansatte i NOF. Nestleder Tor Egil Vangstad, Leder av markedsteamet Torbjørn Listøl, Forhandler Personell Magnus Strømsvåg, tillitsvalgt i NOF Espen Hallan og Spesialrådgiver Eigil Jespersen er stødige NOFere som helt sikkert vil kunne videreformidle mange års erfaring og svare på de fleste spørsmål.

Magnus Strømsvåg her jobbet mye med kurset og er svært fornøyd med det produktet NOF tilbyr. - Kurset har fått svært gode tilbakemeldinger fra tillitsmenn, ja faktis også fra arbeidsgiversiden som har vært med på kurset. Vi oppfordrer derfor både tillitsvalget og linjeledere til å delta. Når det gjelder arbeidsgivere/linjeledere så er kurset nyttig siden de får god innsikt i hvordan avtaleverket ser ut fra arbeidstakers side. Jeg håper så mange som mulig deltar og kan garantere at de som er med på kurset får tilført mye nyttig kunnskap. 

Påmelding og mer informasjon om dette og andre kurs finner du her.

Forrige        208 av 1674        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2022
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå