NOF stiller spørsmål til Mahmoud Faramand
Mahmoud Faramand mener Forsvaret har utviklet seg mye de siste året, men at det fortsatt finnes forbedringspotensialer. Foto: Torgrim Halvari

NOF stiller spørsmål til Mahmoud Faramand

Vi fortsetter vår serie med intervju fra Arendalsuka 2021. Under Arendalsuka var NOF medarrangør på flere arrangement. Vårt mål var å sette søkelys på forsvars og sikkerhetspolitikken. Et av disse arrangementene var debatten om privatisering av Forsvaret. Vi fikk en prat med deltakerne etter debatten.
Publisert: 2021.08.25
Togrim Halvari
Som andre person ut i denne serien med NOF-intervju gjort under Arendalsuka presenterer vi Mahmoud Faramand som er 1.-kandidat i Telemark for Høyre.
Faramand har tidligere jobbet som etterretningsoffiser og er veteran med flere utenlandsopphold bak seg. Faramand er utdannet ingeniør og jobber som sikkerhetsekspert i rådgivningsfirmaet BDO.

I intervjuet med NOF sier Faramand at politikere bør ha en større dybdekompetanse for å kunne utfordre embetsverket. Han mener mye har blitt bedre innen Forsvaret siden han sluttet i 2011-2012 men at det fortsatt finnes et forbedringspotensial.

Gjennom intervjuet fikk vi spurt Faramand om flere tema, et av dem var Bergen Engines saken.

- Jeg opplever at vi har lært ganske mye av Bergen Engines saken. Jeg ser at man nå prøver å gjøre forskrifter og lover mer klare, men det beste med saken var at man ikke fikk gjennomført salget og at arbeidsplassen forble på norske hender, uttaler Faramand om Bergen Engines saken.

Under kan du se hele intervjuet.

Forrige        32 av 1549        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2021
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå