Norsegear, en NOF-partner som har utstyret du trenger i soldatlivet.
nogsegear.no er en av mange du får gode tilbud fra som medlem i NOF
Skjermdump norsegear.no

Norsegear, en NOF-partner som har utstyret du trenger i soldatlivet.

Det å være medlem i NOF dreier seg ikke bare om å ha et «sikkerhetsnett» som jobber for deg og dine rettigheter, gode forsikringer og bankavtaler, men også tilgangen til gode tilbud på utstyr av høy kvalitet fra våre mange samarbeidspartnere.
Publisert: 2020.08.30
Togrim Halvari

Norsegear.no er kanskje vår mest populære samarbeidspartner på utstyrsfronten. Med en rekke utstyr som er med på å gjøre soldatlivet både mer funksjonelt og enklere er det ikke få bestillinger medlemmene i NOF har gjort gjennom den gunstige avtalen vi har med selskapet. Norsegear.no har gjennom årene bygget seg opp til å bli den ledende leverandøren av utstyr til militært personelle, politi og andre tilsvarende yrkesgrupper. 

 
Vi fikk en eksklusiv tur innom deres showroom og fikk bekreftet at norsegear.no har mange og gode produkter som man gjennom et medlemskap i NOF får til en svært hyggelig pris.

Joachim Riise som under vårt besøk representerte selskapet kan love at norsegear.no om ikke lenge kommer med en rekke nye produkter. 

-Vi er veldig fornøyd med det samarbeidet vi har med NOF og tror vi er med på å gi gode tilbud til NOF samtidig som NOF-medlemmene er en viktig del av vår kundegruppe, sier Joachim Riise.

 

Vi ønsker norsegear.no lykke til videre og ser fram til et fortsatt godt samarbeide med mange gode rabatter og tilbud til våre medlemmer. 

 

 

Forrige        310 av 1697        Neste
loader