Ny ledelse i NOF-Oslo

Ny ledelse i NOF-Oslo

NOF Oslo har forrige uke avholdt årsmøte ved Forsvarets Høgskole på Akershus festning. Johan Bergh tropper av etter fire år i vervet. Leif Erik Dahl er valgt til å lede Oslo lokalavdeling med rundt 200 medlemmer i Oslo regionen. Foto: Forsvaret
Publisert: 12.03.05
NOF Oslo har forrige uke avholdt årsmøte ved Forsvarets Høgskole på Akershus festning. Johan Bergh tropper av etter fire år i vervet. Leif Erik Dahl er valgt til å lede Oslo lokalavdeling med  rundt 200 medlemmer i Oslo regionen.Påtroppende leder, Leif Erik Dahl, takket avtroppende leder for sin inkluderende og skapende ledelse de fire siste årene som leder av NOF Oslo. Johan Bergh vil fremdeles være styremedlem i NOF-Oslo.

- Det er kjempe bra at Johan vil fortsette i styret. Da får vi en erfaren mann og kontinuitet i styret. Det er viktig at vi får bruke hans erfaring videre, sier ny leder for NOF-Oslo, Leif Erik Dahl.

Leif Erik Dahl

Fra NOF sentralt informerte forbundssekretær i forhandlingsavdelingen David Robert Coyle. Medlemmene fikk et innblikk i hvilke saker som blir forhandlet i disse dager.

- Nå foregår det blant annet forhandlinger innen for ATM som er en stor prosess, det er viktig for medlemmene å se hva som blir taktikken til NOF. Det er også viktig for oss at vi får tilbakemeldinger slik at vi kan styre forhandlingene etter hva personellet opplever, sier David Robert Coyle.

NOF Oslo er det spesiell interesse for nedleggelsen av Akersborg befalsforlegning, da mange pendlere i NOF-Oslo for tiden har sin hybel der.

- De fleste av beboerne har flyttet og resten må flytte innen 1.mai, og det skal bli interessant å se hvordan Forsvaret og de ulike avdelingene vil løse forlegning til personellet etter denne datoen. Her er det viktig at berørt personell vet hva de har krav på, sier Coyle.


Det nye styret for NOF Oslo ble slik:

Leif Erik Dahl Leder
Ralph Bjone Sekretær
Eirik Stenberg Kasserer
Johan Bergh Styremedlem

Lars Terje Olsen HTV (fung) FST
Kim Alexander Gulbrandsen HTV FMS
Eystein Skaugvoll HTV FHS
Remy Fætten ATV FLO STAB
Tom Botngård ATV FMGT
Bjørn Olstad HTV FPT
Eirik Stenberg HTV LOS

Hans-Petter Nyquist Pensjonistrepresentant
Forrige        628 av 1380        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2020
Webutvikling av:A2N