Nytt om medlemshytta på Sjusjøen/Ljøsheim
NOF-Hytta

Nytt om medlemshytta på Sjusjøen/Ljøsheim

Landsstyret har besluttet å satse penger på opprustning av NOF-hytta samt å kjøpe ut tomten fra festeavtalen.
Publisert: 2020.12.19
Eirik S. Stenberg

På landsstyremøtet i november ble det besluttet å bevilge penger til oppgradering og vedlikehold av NOF-hytta på Sjusjøen/Ljøsheim. Hytta som ble satt opp av Trandum og omegn befalslag på begynnelsen av 70-tallet har behov for et løft på vedlikeholdssiden. Hytta ligger i et av landets mest snøsikre områder, og har et fantastisk løypenett rett utenfor hyttedøren. 

Det er besluttet at det skal etableres et hyttestyre med representanter fra lokalavdelingene med interesse i hytta, samt en representant fra Sekretariatet i NOF. Det er satt av midler til å starte oppgraderingen i 2021, og det er en forutsetning at mest mulig arbeid utføres på dugnad. De som kan være interesserte i å delta på dugnadsarbeid kan kontakte stabssjef Eirik Stenberg på es@nof.no og registrere sin interesse. De vil da bli holdt informert om de videre planene. 


Vaker natur rundt hytta og gode turmuligheter året rundt.

Oppgraderingen kan medføre at hytta ikke vil være tilgjengelig for utleie i deler av den kommende sommersesongen. Håpet er at vi til høsten 2021 skal kunne leie ut hytten i en oppgradert utgave. 

Vi vurderer etablering av en egen Facebook-side for hytta hvor det vil være mulig å få oppdatert informasjon, både om status på hytten og ev. fremdrift på oppgraderingen. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette så snart vi har mer konkret informasjon å gi. 

Inntil videre kan du lese mer om medlemshytta og se oversikt over ledige utleieperioder her. Forespørsel om leie kan sendes til hytte@nof.no.


Fantastisk løypenett rett utenfor hyttedøren.

Forrige        181 av 1605        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2021
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå