OR-seminar på Krigsskolen

OR-seminar på Krigsskolen

Hæren gjennomfører i disse dager det første og andre VBU 2 og VBU 1 kurset. I den anledning hadde Krigsskolen invitert til et OR-Seminar denne uken.
Publisert: 14.05.22
I disse dager gjennomfører Hæren sitt andre VBU 1 kurs, og sitt første VBU 2 kurs. Kursene gjennomføres på Krigsskolen, og VBU står for Videregående Befalsutdanning. Kursene er et tilbud til primært rettet mot avdelingsbefal og er en påbygning til GBU/GBK, og er tenkt å bli en del av utdanningstilbudet til fremtidens spesialister.

Som en del av denne utdanningen hadde Krigsskolen satt av en dag til et OR-Seminar, hvor både GIH, Hærstaben/P holdt innledninger, i tillegg til foredrag fra både USMC og den nederlandske hæren. Deretter fikk kursdeltakerne i oppgave å diskutere både roller, oppgaver og rammebetingelser for fremtidige spesialister.

NOF var tilstede med nestleder, leder forhandling og forbundssekretær hæren. NOF vil uttrykke anerkjennelse for at Hæren, etter lang ventetid, nå har fått på plass et strukturert etterutdanningsopplegg for spesialistene, og mener det er riktig at ansvaret er gitt til Krigsskolen. Samt anerkjennelse til Krigsskolen for å bringe debatten om fremtidens spesialist system ut til de som har skoen på.
Forrige        287 av 1408        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2020
Webutvikling av:A2N