Offiserene henger etter

Offiserene henger etter

«Vi skal ha forsvarlige rammer for hele arbeidslivet, det skal ikke være til hinder for at grupper som systematisk henger etter skal få midler»
Publisert: 12.02.21

«Den som tar ansvar, får ansvar» Torbjørn Bongo.

- Når vi tar ansvar forventer vi at de som er rundt oss gjør det samme. Vi vil ha et ansvarlig oppgjør. Vi forventer at dette blir klart og tydelig kommunisert, her er det en jobb å gjøre.

«Vi skal ha forsvarlige rammer for hele arbeidslivet, det skal ikke være til hinder for at grupper som systematisk henger etter skal få midler» utdrag fra forslaget. 

- Offiserene representerer en slik gruppe. Konsekvent siden 2006 har offiserene og befal lagt etter i lønnsutviklingen. Forsvaret ligger konsekvent underst i staten. Offiserene ligger konsekvent underst i Forsvaret. Kompanisjefene ligger konsekvent under generalen (ift lønnsutvikling, red anm) 

«Det kan ikke fortsette sånn, vi trenger en ny kurs!» Torbjørn Bongo. 

- Denne innstillingen gir rom for våre utfordringer for våre medlemmer, derfor støtter Offisersforbundet denne.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LOs representantskap

På representantskapsmøtet til LO blir strategien for årets tariffoppgjør diskutert og satt. I år er det hovedoppgjør.

Møtet åpnet klokken 10:00 nof.no oppdaterer fortløpende.

"I LO har vi ett felles mål uavhengig av hvilket nivå vi er tillitsvalgte på, og det er å sikre arbeidstakerne gode lønns- og arbeidsvilkår. "

Roar FlåtenNorges Offisersforbund stiller med sin representant, Torbjørn Bongo.


Her kan du følge møtet direkte


Les også om rapporten fra det tekniske beregningsutvalget her

Forrige        638 av 1379        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2020
Webutvikling av:A2N