Oppdaterte og vant i-Pad

Oppdaterte og vant i-Pad

-NOF UTVIDER KAMPAJEN, DU KAN OGSÅ VINNE- NOF har fått nytt medlemssystem. Enkeltmedlemmet kan nå oppdatere selv og hente egen informasjon. Store deler av medlemsmassen har nå oppdatert seg selv og NOF. Nå har et medlem vunnet en i-Pad fordi han oppdaterte telefonnummeret sitt. Du kan være den neste vinneren.
Publisert: 12.06.22


Geir Magne Moen på Bardufoss har oppdatert informasjon og vunnet en i-Pad


NOF har fått nytt medlemssystem. Enkeltmedlemmet kan nå oppdatere selv og hente egen informasjon. Store deler av medlemsmassen har nå oppdatert seg selv og NOF. Nå har et medlem vunnet en i-Pad fordi han oppdaterte telefonnummeret sitt. Du kan være den neste vinneren.AV:M

Norges Offisersforbund tok høsten 2011 i bruk et nytt medlemssystem for å følge opp medlemsmassen.

- Verdien av å bytte til nytt system har vært mange, og sentralt i dette er muligheten for bedre kommunikasjon med det enkelte medlem, sier prosjektleder «nytt medlemssystem» Christer Lindseth.

NOF har gjennomført en kampanje fra januar til 11.juni hvor alle som har logget seg på i perioden er med i trekningen av en i-Pad. Av over tusen navn kan NOF-medlem Geir Moen glede seg over en i-Pad fordi han oppdaterte sin profil på «Min NOF»

-Dette var kjempemessig. Jeg har lenge tenkt å kjøpe meg en slik, så dette var midt i blinken, sier Geir Magne Moen som til daglig tjenestegjør på Bardufoss i Hærstaben.

Oppdateringer nytter og kanskje det blir andre medlemmer som vinner neste gang?

-Etter stor pågang og vellykket kampanje velger vi å forlenge kampanjen til 26. juni. Vi trekker da en ny i-Pad og alle som har registret fra 1. januar er med på ny trekning, sier Lindseth som oppfordrer medlemmer til å fortsette med å oppdatere info etter flytting og nytt tjenestested.

På hjemmesiden www.nof.no ligger innloggingsfelt til «MinNOF» hvor medlemmer kan logge seg på ved hjelp av medlemsnummer og fødselsdato. Siden oppstarten i fjor høst har NOF jobbet for å forbedre og få riktig kontaktinformasjon på sine medlemmer. Konsekvensene kan være at viktig informasjon de sender ut ikke kommer hjem til medlemmet.

- Det er trist å skulle dra på ferie og ikke finne reiseforsikringsbeviset, da er det ofte for sent. Enkelte land risikerer man ikke å få hjelp hvis ikke beviset er med. Samtidig ønsker vi å kunne bedre følge de opp medlemmene våre, sier Christer Lindseth. -Den største utfordringen vi har er at forsvarsfolk flytter og bytter avdeling ofte. Som fagforening får vi ikke oppdatering av folkeregisteret eller Forsvaret. Medlemmet må selv endre opplysninger for at de skal bli riktige.

Systemet inkluderer mulighet for medlemmet å se sitt eget medlemskap og medlemsfordeler og kunne gjøre endringer på dette ved behov. Her kan medlemmet selv endre egne opplysninger som tjenestested, grad, adresse, mail og telefon. Alle forsikringsvilkår fra LO-favør ligger oppdatert og en kan bestille forsikringsbevis eller andre opplysninger.
Forrige        544 av 1380        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2020
Webutvikling av:A2N