Snart ferie

Snart ferie

Planlegger du ferie? Som medlem hos Norges Offisersforbund har du reiseforsikring. Husk å ta med ditt forsikringsbevis på reisen, som forsikringsselskapet sendte ut før jul. Har du ikke fått? Ta kontakt med oss for endring av adressen din.
Publisert: 2011.05.04
Planlegger du ferie? Som medlem hos Norges Offisersforbund har du god reiseforsikring gjennom ditt medlemskap, forsikringen inneholder også avbestillingsforsikring. Husk å ta med ditt forsikringsbevis på reisen, som forsikringsselskapet, sparebank 1 sendte ut før jul. Har du ikke fått? sjekk at adressen din er oppdatert.

Merk:
-Reiseforsikringen gjelder også for familiemedlemmer og barn under 20 år, samt barnebarn som reiser i følge med medlemmet.
-Reiseforsikringen gjelder også på tjenestereise og for deg som midlertidig tjenestegjør utenfor Norden.

Les mer om dine forsikringsvilkår ved å logge deg på lofavor til høyre på denne siden.


Norges Offisersforbund som organisasjon har IKKE tilgang til Det sentrale folkeregister eller Forsvarets Personelldatabase P3, du må derfor selv sørge for at adressen din er oppdatert til en hver tid slik at du får den informasjonen vi sender ut. Dette gjelder Befalsbladet, forsikringsbevis, medlemskort etc.

Sparebank 1 har sendt ut reiseforsikringsbevis for 2011 til våre medlemmer. Har du ikke fått dette har det mest sannsynlig kommet i retur til oss.

Sjekk at adressen din er oppdatert.

Ring oss på sentralbordet vårt: 982 83 310 eller send oss en mail: post@nof.no slik at vi får oppdatert adressen din.


Forrige        1162 av 1665        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2022
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå