Til minne om Arne Bakkland
Arne Bakkland i kjent positur på Evenes. Foto: Øyvind Arvola.

Til minne om Arne Bakkland

Det er med stor sorg å meddele Arne Bakklands bråe bortgang tirsdag 18. april.
Publisert: 2017.04.21
Hendelsen fant sted da ledelsen i FLO og representanter fra arbeidstakerorganisasjonene var samlet til informasjons- og samarbeidsseminar på Oscarsborg festning.
Etter å ha tatt båt over til festningen fra Drøbakssundet i strålende solskinn, samlet alle deltakerne seg for å spise lunsj før møteaktiviteten skulle starte. Stemningen rundt bordet var preget av svært godt humør og gode historier.
Uten forvarsel fikk Arne Bakkland et illebefinnende. Livreddende arbeid ble satt i gang umiddelbart av kolleger og personell på stedet. Personell fra Norsk redningstjeneste kom etter svært kort tid og overtok livredningsarbeidet. Etter 40 minutter ankom luftambulanse og lege. Arne Bakkland ble kort tid etter deres ankomst erklært død.

Arne Bakkland startet i Forsvaret i 1977 og har tjenestegjort på Evenes Terminal og Bardufoss Terminal siden 1999. Han vil bli husket som en humørspreder med stor omsorg og ansvarsfølelse for sine kolleger. Hans innsats for Forsvaret og jobb i FLO har vært fremragende.

Tankene går nå til Arnes etterlatte og til hans nærmeste kolleger.

Tekst over er forfattet ved informasjonsavdelingen i FLO, som også var til stede da Arne Bakkland gikk bort. NOF tilslutter seg denne tekst.


En stor takk fra NOF

Arne Bakkland var medlem i NOF siden 1985. Han var anerkjent som en særdeles humørfylt og sosial skikkelse. Hans evne til å stille opp og hans språkdrakt var umiskjennelige. ”Air Force One”, som han ble kalt av mange, hadde et sterkt engasjement for sine kollegaer.

Arne har fylt en mengde roller og verv for forbundet over tid. I den seneste perioden som tillitsvalgt i FLO bidro han betydelig med sin erfaring og sin kompetanse. Til felles nytte, også som mentor for yngre tillitsvalgte. I arbeidsmiljøutvalg, som hovedtillitsvalgt i FLO Forsyning og som stedfortredende Hovedtillitsvalgt på topp i organisasjonen ga han av seg selv. Alltid ærlig, alltid med omtanke og alltid med glimt i øyet.

Arne Bakkland har vært en støttespiller og engasjert tillitsvalgt. Han var en avholdt kollega og venn for mange i NOF. Arne gikk bort under en tilstelning hvor han representerte oss. Det er med stor sorg vi takker for alle hans bidrag og takker for laget.

Vi i NOF er svært takknemlige for all tid, innsats og glede han har tilført i arbeidet og virke for forbundet. Våre tanker går til hans etterlatte og nærmeste.

”Air Force One” – du vil bli savnet!
Forrige        1309 av 1379        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2020
Webutvikling av:A2N