Tillitsvalgte i Forsvarets musikk samlet på Trysil
Tillitsvalgte i Forsvarets musikk. Mattias Haaland, LFMK, Snorre Svenningsen, SFMK, Marie N. Hanssen, FSMK, Staale Reiten NOF, Bjørn Strand, HTV FMUS/SFMK, Heidi Holm-Stømer, KNMM og Asbjørn Abelseth, HRMK. Foto: Chris Lindseth

Tillitsvalgte i Forsvarets musikk samlet på Trysil

De tillitsvalgte i Forsvarets musikk er samlet på Trysil for å diskutere mange tema inkludert lønn, utdanning, tilsettingsforhold og musikkens økonomiske situasjon.
Publisert: 2023.03.29
Christer Lindseth
Første dag fikk vi besøk av NK FMUS for å få informasjon fra ledelsen, og samtidig adressere forhold som opptar de ansatte.

Samlingen gir også tid for å dele kunnskap mellom korpsene og til sosialt samvær. Det er allerede enighet med NK om å sette opp møte mellom de tillitsvalgte og ledelsen, for å følge opp samarbeidet videre.

HTV for FMUS, Bjørn Strand sier at samlingen er utrolig verdifull. Både for å videreutvikle samarbeidet mellom korpsene, med ledelsen og samtidig ha mulighet for å få bistand og kunnskap fra NOF sentralt. Det er en av de få gangene vi har tid og mulighet til å diskutere forhold som opptar alle musikere sier Strand.
Forrige        23 av 1697        Neste
loader