Tillitsvalgtsamling i FLO

Tillitsvalgtsamling i FLO

NOF-tillitsvalgte i FLO har gjennomført samling med vekt på kompetansebygging og erfaringsutveksling
Publisert: 12.11.13
Oppdatert: 12.11.15
NOF-tillitsvalgte i FLO har gjennomført samling med vekt på kompetansebygging og erfaringsutveksling.  Samlingen fant sted ombord på Color Magic hvor mange av de tillitsvalgte denne gang hadde anledning til å møtes.

Tekst og Bilde: K. Bergland OMTV/HTV FLOBildetekst: Fra venstre: Erik Småtty Nordahl, Odd Einar Eilertsen, Arne Bakkland, Sjur Velde, Petter Sørgård,
Carl Rode, Harald Hansen, Marius Vaage, Lars Ivar Gustavsen, Roger Tårnes og Bernt Halvorsen.


Deltagerne fikk faglig påfyll og god anledning til å videreutvikle og fordype seg i de viktigste avtaleverkene som partene (arbeidsgiver og organisasjonene) forholder seg til på avdelingene.  Videre var det mange gode utvekslinger som synliggjorde både at gruppen kom vél skolert til møtet såvel som at man alltid kan lære av andres erfaringer.

Erfaringene fra de forskjellige divisjonene var blandet, hva gjelder hvordan intensjoner og rettigheter i avtaleverk blir ivaretatt mellom parter lokalt, men ikke udelt negative.  Gruppen er enige om at partene som regel er innstilt på felles nytte og riktige prosesser. FLO, som arbeidsgiver, har kommet et godt stykke på vei i riktig retning selv om stedvis noen "detaljer" og innsikter mangler.

Gruppen forlot samlingen med en fornyet forståelse av det finnes verktøy som kan nyttes for å hjelpe FLO, som arbeidsgiver, til å kjøre riktigere prosesser fortsatt - i felles forståelse med de tillitsvalgte, der man skulle støte på "kvist".  I ytterste konsekvens finnes det situasjoner hvor man - avtaleverket i hånd - kan be den som ikke kan reglene om å finne frem solkremen, da denne må ta seg en tur til "varmere strøk".  Med god, og på sikt kanskje felles -, opplæring skal man kunne unngå dette i FLO også i det videre.

Til de tillitsvalgte - Takk for innsatsen (også til de som ikke kunne stille denne gang)!
Forrige        466 av 1379        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2020
Webutvikling av:A2N