Torbjørn Bongo valgt som leder
Torbjørn Bongo (th) og Tor Egil Vangstad ble valgt som leder og nestleder av Landsmøtet i dag. Foto: Anders Hauge-Heltvik

Torbjørn Bongo valgt som leder

Torbjørn Bongo (47) ble i dag valgt som leder av NOF. Tor Egil Vangstad (42) ble valgt som ny nestleder. Begge valgene var enstemmige.
Publisert: 2018.11.29
Ove Magnus Halkjær (tekst)
Torbjørn Bongo har allerede vært leder av NOF siden 2016. Han ble konstituert leder midt i forrige landsmøteperiode som følge av at daværende NOF-leder Egil Andre Aas ble leder av LO Stat.

Dette er altså første gang Bongo velges av landsmøtet.

Før Bongo ble konstituert som leder i 2016 var han altså nestleder i forbundet, noe han første gang ble valgt til på landsmøtet i 2010.

Torbjørn Bongo er ellers født og oppvokst i Alta, men bor i Tromsø, noe han har gjort siden han var ferdig med Sjøkrigsskolen i 1993. Etter Sjøkrigsskolen seilte han for Sjøforsvaret og Kystvakten frem til han ble heltidstillitsvalgt for NOF i 2010.

Tor Egil Vangstad kommer fra jobben som Hovedtillitsvalgt for Luftforsvaret.

Vangstad startet i Hæren i 1997 og har etter det stort sett tjenestegjort i operative avdelinger i Luftforsvaret.

I 2013 begynte Vangstad på heltid i forbundet som områdetillitsvalgt på Østlandet. Men ble etter bare ett år i denne jobben spurt om å bli hovedtillitsvalgt for Luftforsvaret. Dette takket han ja til i 2014 og har vært i denne jobben inntil han nå går i gang med jobben som nestleder.

Vangstad er født og oppvokst i Risør, men bor nå på Jeløya.
Forrige        1066 av 1358        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2019
Webutvikling av:A2N