Undervisningstillegget: BFO og NOF tar saken til retten!

NOF og BFO tar saken til retten

Saken gjelder medlemmer som mistet undervisningstillegget fra 1. august 2017 og berører over 400 militært ansatte BFO og NOF medlemmer.
Publisert: 2020.08.03

Særavtale for militært ansatte ved Forsvarets skoler.  Saken berører over 400 militært ansatte BFO og NOF medlemmer. Forsvaret sa opp avtalen i januar 2016 til bortfall fra 1. mai 2016. Tillegget som fulgte av avtalen er senere forlenget frem til 31.07.17. BFO og de øvrige organisasjonene var uenige i grunnlaget for at avtalen skal opphøre.

NOF og øvrige organisasjoner har fulgt opp denne saken siden 2016 med både Forsvaret og Forsvarsdepartementet i en egen prosess uten at dette har ført frem.
 
BFO og NOF sine hovedkrav har vært at de som eide stillinger som faller inn under avtalen om skoletillegg, skulle bibeholde tillegget så lenge de sitter i den aktuelle stillingen, også etter 31.07 2017.

- Dette dreier seg blant annet om prinsippet om individuell ettervirkning av tariffavtale for de ansatte, sier Torbjørn Bongo, leder i Norges offisers- og spesialistforbund (NOF)
og legger til at med dette følger vi ytterligere opp en sak vi nå har jobbet med i flere år.

Vi vil oppdatere den enkelte berørte når det foreligger ny informasjon utover høsten.

For informasjon om saken, ta kontakt med Staale I Reiten, leder forhandlingsavdelingen i NOF.

Mer info om saken finner du her: 
https://www.nof.no/arkiv/--Avslag-pa-undervisningstillegget-


Forrige        292 av 1674        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2022
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå