Vi ønsker NOF-juristen velkommen
Vi ønsker vår nye jurist velkommen ombord. Foto: Tor Egil Vangstad

Vi ønsker NOF-juristen velkommen

I dag hadde Gro Kværnå sin første dag som jurist for NOF. Kværnå har lang erfaring fra mange felt innen jussen. Vi gleder oss over å ha fått en ny medarbeider som gjør at vi styrke vårt arbeid for medlemmene ytterligere.
Publisert: 2021.08.09
Torgrim Halvari
Kværnå har tidligere blant annet jobbet i Luftforsvaret. Hun kom nå fra en stilling som HR-sjef i Hvaler kommune.
- Jeg har alltid hatt lyst til å jobbe med arbeidstakerorganisasjoner. Siden jeg kjenner Forsvaret så er det å jobbe for en organisasjon som tar vare på personell i Forsvaret, en perfekt jobb for meg, uttaler Kværnå.

NOFs nye jurist har tidligere vært hovedtillitsvalgt for Akademikerne, og ser fram til å jobbe for et fagforbund igjen.

-Jeg synes alt er spennende, liker å jobbe med både lønn, tariff og psykososialt arbeidsmiljø, har tidligere jobbet med konflikter, varsling, omstilling og liknende. Alt dette synes jeg er spennende.

Kværnå har også god erfaring fra både arbeidstaker- og arbeidsgiversiden. Hun har tidligere jobbet i Arbeidstilsynet, og vet hvilke utfordringer arbeidstaker og organisasjonene har om man ikke alt er på plass, eller man mangler systemer og kompetanse for å få løst utfordringer slik at de ansatte blir ivaretatt på en god måte.

- Første dag hos NOF var veldig hyggelig. Jeg ble tatt godt imot, har møtt mange trivelige mennesker, lært litt om NOF og fikk snakket litt om Forsvaret. Jeg gleder meg til å bli kjent med NOF og mine nye kollegaer, sier Kværnå.

Vi ønsker Gro velkommen ombord og gleder oss over å ha en ny makker med i oss i vårt arbeid for medlemmene.

Forrige        108 av 1619        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2021
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå