Vil du jobbe i NOF?
Jan Tore Simonsen, stabssjef i NOF (v) søker en arvtaker etter Farhad Vålbekk Fard.

Vil du jobbe i NOF?

NOF søker ny frikjøpt tillitsvalgt med ansvar for elever og kadetter i Forsvaret
Publisert: 2018.01.19
NOF søker etter en resultatorientert, initiativrik og kreativ person til stilling som frikjøpt tillitsvalgt med spesielt ansvar for elever og kadetter. Stillingen hjemler permisjon fra fast stilling i Forsvaret (jfr. HA/TA §§ 38, 39 og 41). Stillingen er definert som frikjøpt tillitsvalgt med hovedfunksjon innenfor kompetanse og medlemspleie. Stillingen ønskes besatt med snarlig tiltredelse og senest 1.juni 2018.

- Farhad Vålbekk Fard har vært ansvarlig for oppfølging og medlemspleie overfor elevene ved befalsskolene. Han har i tillegg ledet ulike prosjekter internt. Farhad har gjort en glimrende jobb i stillingen som FriTv, og det er forståelig at han vil tilbake i Forsvaret for nye utfordringer, sier stabssjef i NOF, Jan Tore Simonsen.

Stillingen
Hovedoppgaver: Frikjøpt tillitsvalgt med ansvar for Forsvarets skoler. Bidra i aktiviteter innenfor NOF sin kjernevirksomhet med hovedfokus på kompetanse og medlemsoppfølging. Til vervet ønskes en initiativrik person som søker utfordringer innenfor blant annet disse arbeidsområdene:
  
• Oppfølging av elever og kadetter på Forsvarets skoler og kurs.
• Ivareta og følge opp avdelingstillitsvalgte innenfor Forsvarets skoler.
• Drive oppsøkende virksomhet og oppfølging av medlemmer i regionen.
• Samarbeide med andre HTVer og FriTver i regionen.

Egenskaper: Du har gode mellommenneskelige og kontaktskapende evner, og er fleksibel i oppdragsløsningen. Du må håndtere et høyt tempo. Du trives med å presentere forbundet i forsamlinger og likeså være en god samtalepartner for våre medlemmer. Erfaring som tillitsvalgt er ønskelig. NOF søker etter deg som har lyst på nye arbeidsoppgaver i et dynamisk, hektisk og inkluderende miljø. Det må påregnes høy reisevirksomhet. Kvinner oppfordres til å søke.

Må-krav: Du er militært tilsatt (OR eller OF), med interesse for tillitsmannsarbeid.
Ønskelige krav: Erfaring fra tillitsmannsarbeid.

For dette tilbyr NOF:
• Stabstjeneste nivå 1 iht. tilpasningsavtalen i Forsvaret § 32.
• Store muligheter for egenutvikling i et spennende og utfordrende fellesskap.
• Lønn etter avtale. Konkurransedyktig lønn som frikjøpt tillitsvalgt i Forsvaret.


Arbeidssted:
Bemanne NOF-kontoret primært på Krigsskolen og Sessvollmoen
Det vil bli gjennomført intervju med søkere.

Søknadsfrist: 8. februar 2018.
Søknad med kort CV og tjenesteuttalelser for de tre siste årene sendes elektronisk til post@nof.no eller per post til Norges Offisersforbund, Møllergt. 10, 0179 Oslo, og må være NOFs sekretariat i hende innen 8. februar 2018.

Nærmere opplysninger om stillingen og vilkår fås ved henvendelse til NOF ved stabssjef Jan Tore Hind Simonsen (400 29 845) eller FriTv Farhad Vålbekk Fard (928 40 459)
Forrige        1185 av 1360        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2019
Webutvikling av:A2N